Pınar altuğ

aşırı nefret ediyorum niyeyse tv de gördüğümde anında kanal değiştiriyorum.

ilk kocasını askerdeyken aldatmiştı bu o zaman ablamın nişanlısı askerdi sürekli hatırlayordu tü kötü kaka kadın falan diye :))

kocası askerdeydi daha aldattığı ortaya çıkmamıştı.bir magazinde görmüştüm.mekanda slow bir müzik çalıyor pınar uzaklara dalmış.dış ses de diyor kiınar Altuğ askerdeki kocasını çok özlediği için bu kadar hüzünlenmiş olsa gerek

valla ne yalan söyliyim güzel hatun
üstelik etrafımda nerdeyse bu kadını beğenmeyen erkek yok buna sevgilim de dahil

İri bir bayan ne kadar zayıflarsa zayıflasın hükümet modunda. Ancak çok cazibeli.. Sarı saçta çok seksi ( solaryumu abartmadığı hallerde ) koyu renk saçta ise daha genç duruyor.. Kaliteli bir duruşu konuşması var. Öyle olmasa bile öyle izlenim veriyor. Ben beğeniyorum..

Ben begenenlerdenim, hele ki giyim tarzını. Her giydiğini yakıştırmasını biliyor..
Yalnız su alnındaki saclarını aldırmıs ya ondan sonra gözüme cok cirkin gözüküyor bazen, sacları peruk gibi duruyo.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…