pimpirikli ve kararsız kızın çeyizi

yenigelincik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
163
63
Merhaba kızçeleeer yeni başladım çeyiz hazırlığına çok heyecanlıyım bakın bakalım beğenecekmisiniz acabaaa. Eleştirin öneride bulunun lütfeeen başlıyoruumm Çelik tenceremi farklı boyutlarda aldım. 3 tencere 2 tavasını aldım
Krem tabakları 12 adet aldım. Gerisi ikişer adet.
Zeytinlik toplam 4 adet.
Kalpli bölmeli çerezlikleri toplam 6 adet aldım iki kırmızı iki siyah iki beyaz.
Ekmekliğimi 3 adet aldım. Siyahını kırmızısını veee beyazınııı
Sonracığıma ıvır zıvırları mor aldım birer adet
Kağıt havluluk 1 adet aldım.
Domates tencerelerimi çook seviyorum

Son düzenleme:
Domateslerine bayıldım pasta standın ve yatak örtün de çok ciciymiş ben de yavaş yavaş küçük parçalardan başladım :) aldıkça alasım geliyor... Güzel günlerde aşkla kullan inşallah. Düğün ne zaman?

cok teşekkürler tatlım sende güle güle kullan aldıklarını huzurla mutluluklaa inşallah Daha nişan bile olmadı sonbaharda nişan düşünüyoruz canım düğün ne zaman olur hiç bilmiyorum tencereyle başladım benimde aldıkça alasım geliyor yaa

Ben de evlilik teklifi aldım askere gitti sonra dönünce nişanlanıcaz inşallah :) oo baya almışsın ben de bakıyim eksiklerimi buradan görürüm canım :) duaların için allah razı olsun

Ben de evlilik teklifi aldım askere gitti sonra dönünce nişanlanıcaz inşallah :) oo baya almışsın ben de bakıyim eksiklerimi buradan görürüm canım :) duaların için allah razı olsun
İnsallah canim Allah sendende razi olsun. Allah hayirlisiyla kavusmanizi nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…