- 9 Mayıs 2015
- 163
- 63
-
- Konu Sahibi yenigelincik
teşekkür ederimmTencerene bayildim, hepsini Güle gule kullan.O tencereleri nerden aldin ogrenebilir miyim acaba??
teşekkür ederimmdomatesler mi? Domatesleri burda bir züccaciyeden aldım ikisi 57 ye geldi tatlım
inşallah canım benim çook teşekkür ederimmBen de bulsam ben de alicam cok guzelmis domatesli domatesli. gule gule huzurla kullanirsin insallah..
cok teşekkürler tatlım sende güle güle kullan aldıklarını huzurla mutluluklaa inşallahDomateslerine bayıldımpasta standın ve yatak örtün de çok ciciymiş ben de yavaş yavaş küçük parçalardan başladım :) aldıkça alasım geliyor... Güzel günlerde aşkla kullan inşallah. Düğün ne zaman?
İnsallah canim Allah sendende razi olsun. Allah hayirlisiyla kavusmanizi nasip etsin insallahhBen de evlilik teklifi aldım askere gitti sonra dönünce nişanlanıcaz inşallah :) oo baya almışsın ben de bakıyim eksiklerimi buradan görürüm canım :) duaların için allah razı olsun
İnsallah canim Allah sendende razi olsun. Allah hayirlisiyla kavusmanizi nasip etsin insallahh
Bence iyi ki aldın :) tahtakaşık çok lazım oluyorEki Görüntüle 1529248 bunu niye aldim bende bilmiyorum anlamadim vallaa
Tatli kasiğindan azicik buyukBence iyi ki aldın :) tahtakaşık çok lazım oluyor
Tatli kasiğindan azicik buyukinsallah isime yarar ya lazim olur elbet