- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
merhaba arkadaşlar biliyorum çok konu açıyorum ama sizden çok faydalı bilgiler alıyorum birde çok fazla bilgim yok bu konularda.
monetanın internet sitesinden tava ve pilav tenceresi alacağım ama göremediğim için boyutlarına karar veremiyorum ...sizce pilav tenceresi boyutu ne kadar olmalı?birde hangi seriyi önerirsiniz?
bir konum daha varEki Görüntüle 1466950 Eki Görüntüle 1466951 bunlar benim ürünlerim bunlara uygun tezgahüstü ütünler almak istiyorum ama çok fazla detaycı biriyim sizce
Eki Görüntüle 1466963 Eki Görüntüle 1466964
konumla ilgili cevabınız beni çok mutlu eder...Konu ılgılı alt baslıga tasınmıstır...
konumla ilgili cevabınız beni çok mutlu eder...
teşekkür ederim mutlu ettiniz beni...ben 28 cm düşünüyordum 28 cm oldukça büyük o zaman...Pılav tenceresı ıcın 2 boyut alın mutlaka.Bırısı 20 cm gıbı ıkınıze pılav yaparken kullanacagınız dıgerıde 24 cm gıbı mısafırlerınız geldıgınde kullanmak uzere..
Cop kovanıza ıse Eki Görüntüle 1467077 bu renk daha uyumlu..
Bu arada secımlerınız oldukca zevklı.Iyı gunlerde keyıfle kullanın ınsallah...
aslında 26 ideal gibi geliyor bana hem misafir hemde kendimiz için ama monetada da 26 yok sanırım 28 çok mu büyük sizcemisafire ayrı tencere alınmasına gerek yok bence ama ben 26 cmlik aldım, aynı anda 5 tane enginar çanağı sığıyor, benim kriterim buydu şahsen:) bir tane büyük al istersen az pişirirsin istersen çok pişirirsin. 20 cm pilav tenceresi olmaz, seramik sahan filan olur. sahan olursa da derin olmaz. pilav&karnıyarık tencereleri 24 cm den başlar. 24 ve 28 arasında çok büyük fark da çok bence şahsen, şimdi annemlerin evinde hem 24 hem 26 hem 28 var, sahan olarak da 18,20,22 var, pişirme performansının etkilendiğini düşünmüyorum.
aslında 26 ideal gibi geliyor bana hem misafir hemde kendimiz için ama monetada da 26 yok sanırım 28 çok mu büyük sizce
çelik takımım var ama ben pilav için bir seramik akmak istiyorum yemek için düşünmeyin yani pilav içinde iki tane hem misafir hem kendimiz için düşünmüyorum ikisi içinde geçerli ideal boy hangisi olur 28 cm iki kişi için çok mu büyük? 24 de misafir için küçük olmazmı yaa:/gerçi mesaja cevap yazdım ama buraya da yazmadan duramıyorum. :)
bence 24 ve 28 idealdir. daha fazlasına gerek yok. hem zaten iki boyutu da seramik alacaksınız diye düşünmeyin. mesela çelik tencere takımınız illa ki olacak. orada büyük ihtimalle 24 cm lik tencereniz otomatikman olmuş oluyor. seramik alacaksanız -gerçi 26 cm gibi bir ara boyu yok ama- Moneta'nın 28 cm lik bir pilav tenceresi ile kızartma tavasından oluşan 2'li seti var. onlardan birini alın derim.misss_girl
Önerim: http://www.monetamagaza.com/ceramica-01-plus-4-parca-set-pilav-28-tava-28-2-adet-28-cm-kapak--pmu201
yok ben bunu pilav için düşünüyorum bir çelik takımım var 4 cm bnce çok fark ediyor hem misafir için hemde bizim için bir tane seramik pilav tenceresi istiyorum ama işte boyut?ben vita verde'den almıştım, onda 26 ve 28 olmak üzere iki boy var. bence 28 cok büyük değil. normal anne evlerinde pilav yapılan klasik boy işte 28:)erotikbrokoli nin de dediği gibi ikisinin de yapışmaz kaplama olması gerekmez, benim sadece 1 tane yapışmaz kaplamam var o 26 cm, ama 24 cm çelik, 28 cm de döküm sığ tencerem var mesela. yanyana görsen zaten muhabbete değecek bir boyut farkı olmadığını anlarsın. n'olacak 4 cm'den:)
merhaba arkadaşlar biliyorum çok konu açıyorum ama sizden çok faydalı bilgiler alıyorum birde çok fazla bilgim yok bu konularda.
monetanın internet sitesinden tava ve pilav tenceresi alacağım ama göremediğim için boyutlarına karar veremiyorum ...sizce pilav tenceresi boyutu ne kadar olmalı?birde hangi seriyi önerirsiniz?
Mrblar .. ben monetadan ceramica 01 serisinden üçlü tava seti (grill-wok-kızartma) almıştım..sette 24 ve 28 cm lik tavalar var .. bana 24 pilav için küçük olur gibi geldi .. bu sebeple deluxe serisinden 28 cm lik pilav tenceresini aldım...ilk gördüğümde o da buyuk gelmişti ... ama derinliği çok fazla degil, yayvan bir tencere...iki kişi için belki biraz büyük düşünülebilir.. ama bence sorun teşkil etmez.. bugün de aynı serinin 24 cm lik tavalı setini sipariş verdim ..
Monetanın kalitesi ortada … seri olarak delüxe tavsiye ederim kesinlikle.. görüntü olarak çok hoş… seramik kaplama olarak hepsi aynı ancak taban kalınlıklarında fark var diye biliyorum ..
Sitesinde her serinin bilgisi mevcut.. almayı düşünürseniz de kesinlikle sitesinden almanızı öneririm .. mağazalara göre baya fiyat farkı var …
ben bir çok kez alışveriş yaptım moneta ile değil ama kargo şirketiyle baya sorun yaşadım .. kendilerinden kaynaklanmamasına rağmen o konuda da çok ilgili davrandılar sağolsunlar.. inş gönlünüze göre olur... :)