- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
-
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
iyi geceler kızlar bir şeyi çok merak ediyorum. Bende ebru şallının dvd 2 si var. Nerden baksak bi 60 dakikadan fazla ve ben bazı hareketleri yapmak istemiyorum bana önemli gelen hareketler göbek, bacak, popo.. yani diğerlerini atlasam yapmasam olumsuz bir sonuç elde etmem değil mi ? Yine de etkisi olur mu yapan arkadaşlar yardım ediverinnn[/QU
O sekilde yapmayin. Egzersiz programlari ayarlidir kafamiza gore dinlenme.surelerini kisaltirsak uzatirsak harekt cikarirsak olmaz onlar butun olarak hazirlaniyor. Ayri ayri bölge egzersizleri var onlari yapin. Ben de bol miktarda egzersiz videosu var paylasabilirim sizinle Kilonuz kac acaba
Gerçekten paylaşırsanız çok memnun olurum. Canım kilo fazlam yok 53 kiloyum sigarayı bırakmıştım 3 kilo aldım diyorum karın ve popoyu sıkılaştırmak birazda olsa karında six packleri ucundan bucağından görebilmek istiyorumkol bacak çalıştırmak yerine göbek ve kalça çalışsın istiyorum
Canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Beni öyle aydınlattın ki verdiğin bilgilerle ve videolar ile. Bende durup durup düşünüyorum ebru şallıyla yaparsam 60 dakikamı yapacam boşu boşuna kol mu çalıştırıcam diyordum. En çok önem verdiğim şey karındır. O karının dümdüz sımsıkı dipdiri olmasını öyle çok istiyorumki. Alt karnım var ne yazıkki yani çıkıntı yok ama ellediğim an bıngış bıngıl avuçlarım o dereceEki Görüntüle 1965523 Eki Görüntüle 1965523 bunlar da göbek hareketleri. Six pack kas çalıştırmakla alakali ama eger yag fazlaniz varsa (cok kilo olmasa bile) kaslariniz gorunmez. O yuzden yaglarin iyice erimesi lazım. Ilk video hem yag eritiyor hem kas calistiriyor. Ikinci video size yaramaz pek sadece sikilastirmak icin. Üçüncü ve dördüncü videolar da kas yapmak icin ideal. Ebru şallı ile hic ugrasmayin bunlar hemen kisa yoldan hallediyor sadece pes etmemek uzerine gitmek lazim. Egzersizlerin gün aşırı yapılması lazım yoksa kaslar beslenemez hatta yikima ugrar.
O bingilliklar iste kaslar calismamis oraların ondan hem de yagdan. Dedigim gibi yag eritici arti sikilastirici yaparsan cok guzel değişime ugrarsin. Attigim videolardan birindeki kadinin eski halini gördüm de nasil kiloluymus yaa ama iste sporla kadin harika olmus üstelik yetistirmis kendini egitmen olmus. Yani zor spor yok vucut her turlu alisiyor sadece sabir lazım caba lazim. Baska bir konu basliginda gordum iste sadece sivi alarak besleniyorlar zayiflamak icin o kadar soyledim ama dinletemedim yazik edecekler kendilerine vucuttaki butun kaslar eriyecek sarkacak sagliklari saclari ciltleri bozulacak falan filan.. canim bi de soyledim mi hatirlamiyorum spordan once enerji verecek bir sey tuket tabi saglikli seyler. Mesela bir muz yiyebilrsiniz yesil cay icin spordan once guzel yag yaktirir. Ama tok olma cok ac da olma. Ve guzel kaslar icin enn onemlisi spordan sonra protein tuketeceksiniz. Süt olur yogurt olur yumurta olur badem fıstık olur. Beslenmesiz spor maalesef zayif kalir.Canım sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Beni öyle aydınlattın ki verdiğin bilgilerle ve videolar ile. Bende durup durup düşünüyorum ebru şallıyla yaparsam 60 dakikamı yapacam boşu boşuna kol mu çalıştırıcam diyordum. En çok önem verdiğim şey karındır. O karının dümdüz sımsıkı dipdiri olmasını öyle çok istiyorumki. Alt karnım var ne yazıkki yani çıkıntı yok ama ellediğim an bıngış bıngıl avuçlarım o derecesende spora düşkünsün belliki videoları bir bir tuttuğuna göre maşallah
Evet canım bende o şok diyet hatasına düştüm zamanında. İsveç yapmıştım baya direncim düştü. Ha ama çok şükür ki kat kat fazlasını almadım bıraktıktan sonra da vermeye devam ettim ve bırakalı 3 yıl oldu hala kilom verdiğim şekliyle kaldı. Dediğin çok doğru bende daldan dala atlayan spor sevmem bir noktaya odaklanmayı severim ki verimli olabileyim :)) ama senin attığn videolar kafama da yattı şuan reglim bitsin hafta da 4 gün yapmayı düşünüyorum.. birşey daha sorcam canım misal karın çalışıyorum ekmeği ve karbonhidratları da azalttım proteini arttırdım diyelim. Spor etkisini ne kadar sürede gösterir bilgin var mı ?O bingilliklar iste kaslar calismamis oraların ondan hem de yagdan. Dedigim gibi yag eritici arti sikilastirici yaparsan cok guzel değişime ugrarsin. Attigim videolardan birindeki kadinin eski halini gördüm de nasil kiloluymus yaa ama iste sporla kadin harika olmus üstelik yetistirmis kendini egitmen olmus. Yani zor spor yok vucut her turlu alisiyor sadece sabir lazım caba lazim. Baska bir konu basliginda gordum iste sadece sivi alarak besleniyorlar zayiflamak icin o kadar soyledim ama dinletemedim yazik edecekler kendilerine vucuttaki butun kaslar eriyecek sarkacak sagliklari saclari ciltleri bozulacak falan filan.. canim bi de soyledim mi hatirlamiyorum spordan once enerji verecek bir sey tuket tabi saglikli seyler. Mesela bir muz yiyebilrsiniz yesil cay icin spordan once guzel yag yaktirir. Ama tok olma cok ac da olma. Ve guzel kaslar icin enn onemlisi spordan sonra protein tuketeceksiniz. Süt olur yogurt olur yumurta olur badem fıstık olur. Beslenmesiz spor maalesef zayif kalir.
Vucudunuzun altyapisina gore değişir alacaginiz sonuc. Ama dort haftalik programlar yapiyorlar etkisini goruyorlar izledigim videolarda.yani genelde dort haftada sonuclar görülüyor olmadi bir dort hafta sonra daha artik hedefe ulasirsiniz. Spora yeni baslayacaginiz için bu sure içerisinde kacamak yapmamaya ozen gosterin. Ama sporu ve diyetinizi oturttujtan sonra haftada bir kacamak yapabilirsiniz. Ben oyle yapiyorum bir gun ne istiyorsam sinirsiz yiyorum ve hic zarari olmuyor . Zaten kacamak da lazim yoksa vucut bu diyete alisiyor metabolizma eskisi kadar calismiyor haftada bir vucudu şoklamak gerekiyor ki metabolizma yine canlansın. Ama dedigim gibi once diyeti ve sporu oturtup oyle baslanacak kaçamaklara. Zaten bu diyet oyle sıkıcı bir diyet degil sadece ekmek seker abur cubur cikacak hayatinizdan borekler cikacak. Yine guzel tavuklu soteler az yagli kizartilmamis soslu kicuk porsiyonlu makarnalar yiyebilirsiniz. Zaten makarna haslandigi ve suzuldugu icin karbonhidrat degeri cok dusuyor ki onemli olan da makarnanin sosu .yogurtlu falan yeseniz kilo yapmaz. Ama bir kupa bardagini gecmemeli yediginiz makarna. Kirmizi et yiyin kizartmadan. Badem ceviz yiyin. Gunde iji yumirta yiyin alerjiniz ya da hassasiyetiniz yoksa. Meyveyi cok fazla yemeyin onun icindeki seker zararli. Portakal suyu icmeyin portakalin kendisini yiyin. Gibi gibi.. cok mu konustum bilmiyorum ama bunlar onemli şeyler :))Evet canım bende o şok diyet hatasına düştüm zamanında. İsveç yapmıştım baya direncim düştü. Ha ama çok şükür ki kat kat fazlasını almadım bıraktıktan sonra da vermeye devam ettim ve bırakalı 3 yıl oldu hala kilom verdiğim şekliyle kaldı. Dediğin çok doğru bende daldan dala atlayan spor sevmem bir noktaya odaklanmayı severim ki verimli olabileyim :)) ama senin attığn videolar kafama da yattı şuan reglim bitsin hafta da 4 gün yapmayı düşünüyorum.. birşey daha sorcam canım misal karın çalışıyorum ekmeği ve karbonhidratları da azalttım proteini arttırdım diyelim. Spor etkisini ne kadar sürede gösterir bilgin var mı ?
Canimm cok tesekkur ederim :) sen de azminin sonucunu goreceksin insallah ki zaten kilo fazlan da yokmuş ben 20 kilo fazladan buraya gelmissem sen hemen gorursun sonuclarini.Ayrıcada bayaaa güzel kilo vermişsin seni tebrikk ediyorum ve böyle azimli bayanlara hayranlık duyuyorum. İnsanlar 10 kilo hamilelik kilosunu veremiyorum yapıştı kaldı diye yakınıyorlar hamileliklerinin ardına sığınıyorlar ama sen 20 kilodan bahsediyorsun ve dahası hala spordan bahsediyorsun azmini kutluyorum canım benim maşallah maşallahh
Estağfirullah olur mu çok konuşmak ne demek gayet de faydalı yararlı güzel bilgiler verdin aydınlattın beni ve bu benim için çok çok iyi oldu ufkumu daha bi açtın :)) hep başlicam diyip bahaneler ortaya çıkıyor vazgeçiyorum aman bugün değil de yarın olsun diyorum. Ama şimdi senin bu dediklerinide hesaba katacak olursak daha bi heveslendim diyebilirim :)) e birde yeni nişanlandım bu yazı nişanlımla geçireceğim için daha fit bir görüntüye sahip olmam gerek diye düşünüyorum ve buda beni hırslandırıyor :)))Vucudunuzun altyapisina gore değişir alacaginiz sonuc. Ama dort haftalik programlar yapiyorlar etkisini goruyorlar izledigim videolarda.yani genelde dort haftada sonuclar görülüyor olmadi bir dort hafta sonra daha artik hedefe ulasirsiniz. Spora yeni baslayacaginiz için bu sure içerisinde kacamak yapmamaya ozen gosterin. Ama sporu ve diyetinizi oturttujtan sonra haftada bir kacamak yapabilirsiniz. Ben oyle yapiyorum bir gun ne istiyorsam sinirsiz yiyorum ve hic zarari olmuyor . Zaten kacamak da lazim yoksa vucut bu diyete alisiyor metabolizma eskisi kadar calismiyor haftada bir vucudu şoklamak gerekiyor ki metabolizma yine canlansın. Ama dedigim gibi once diyeti ve sporu oturtup oyle baslanacak kaçamaklara. Zaten bu diyet oyle sıkıcı bir diyet degil sadece ekmek seker abur cubur cikacak hayatinizdan borekler cikacak. Yine guzel tavuklu soteler az yagli kizartilmamis soslu kicuk porsiyonlu makarnalar yiyebilirsiniz. Zaten makarna haslandigi ve suzuldugu icin karbonhidrat degeri cok dusuyor ki onemli olan da makarnanin sosu .yogurtlu falan yeseniz kilo yapmaz. Ama bir kupa bardagini gecmemeli yediginiz makarna. Kirmizi et yiyin kizartmadan. Badem ceviz yiyin. Gunde iji yumirta yiyin alerjiniz ya da hassasiyetiniz yoksa. Meyveyi cok fazla yemeyin onun icindeki seker zararli. Portakal suyu icmeyin portakalin kendisini yiyin. Gibi gibi.. cok mu konustum bilmiyorum ama bunlar onemli şeyler :))
Aa ne hos hayat boyu mutluluklar diliyorumEstağfirullah olur mu çok konuşmak ne demek gayet de faydalı yararlı güzel bilgiler verdin aydınlattın beni ve bu benim için çok çok iyi oldu ufkumu daha bi açtın :)) hep başlicam diyip bahaneler ortaya çıkıyor vazgeçiyorum aman bugün değil de yarın olsun diyorum. Ama şimdi senin bu dediklerinide hesaba katacak olursak daha bi heveslendim diyebilirim :)) e birde yeni nişanlandım bu yazı nişanlımla geçireceğim için daha fit bir görüntüye sahip olmam gerek diye düşünüyorum ve buda beni hırslandırıyor :)))
Çook teşekkür ediyorum sende yoksa da sana nasip olmasını dilerim varsada bir ömür mutluluklar dilerim :))Aa ne hos hayat boyu mutluluklar diliyorum
Sagol canimm :))Çook teşekkür ediyorum sende yoksa da sana nasip olmasını dilerim varsada bir ömür mutluluklar dilerim :))