Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım öncelikle kesinlikle spor için med alman lazım eğer yoksa Benim aksine ağrılarım kalmadı Birkaç haftadır yapamıyorum ama Ben bel ve sırt ağrısı çekmiyorum Birşeyleri yanlş yapıyor olmayasın Mesela eşim diğer harekete geçerken nesefini tutup kendini sıkıyor öyle bekliyor belki o etkili olabilir çünkü plates ne kadar kolay görünsede çok zorlayıcı bir spor Dikkat et sakatlanmayalara yol açıyor plates
ben 15 gün önce başladım platese aynı sorun bendede var zaten bel fıtığımda olduğu için çok ağrı yapıyor belimde aşırı yanma başlıyor zorlamıyorum sayıyı daha az yapıyorum hoca zamanla kaslar güçlendikçe geçeceğini söyledi bide doğru nefes ve beli sabit tutmak gerekiyormuş
çok ilginç canım ya..ben epeydir yapıyorum ...1yılı aştı heral...hareketleri ve nefesi doğru yaptığına emin ol...yüzü koyun yapılan basen vs.. hareketlerinde kalçanı,sırt üstü yapılan göbüş hareketlerinde de göbeğini sık içine çek...bele binen yükü azaltmaya çalış...olmadı belini ağrıtan hareketleri yapma..kaburganı iyice kabatmaya çalış yoksa bele yük biner..yanlış yaptığın birşeyler olmalı....