pilates severlerin alanı :)

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
ne kadar süredir pilates yapıyosunuz ? vucudunuzdaki degişiklikler neler ? pilatesi çogu bayan zayıflama yöntemi olarak kullanıyor bi çogu sıkılaşmak bi çogu kendini iyi hissetmek peki siz ?:) bugun yeni arkadaşımızın biri kilo almak için pilatese başladım demesiyle bi hayli şaşırdım ve anlatmaya çalıştım çok faydası olmadı saygı duymak gerek degişik bi düşünce :)

Bugünde Ebru Şallı programında yılbaşı kürü verdi. zinde bir vücud, pürüzsüz bir yüz için.. yılbaşı kürü

Ebru Şallı’dan yılbaşına özel 4 günlük kür…

Bilindiği gibi Ebru Şallı hergün saat 10.00-10.45 saatleri arasında Beyaz TV’de “Ebru Şallı ile Pilates” programında pilatesin inceliklerini anlatmaktadır. Bugünkü programında cildinizin parlatılması, saçların canlılık kazanması daha zinde bir bünye için yapılması gerekenleri paylaştı. 4 gün sürecek olan Yılbaşı kürüne bugünden başlamanızda fayda var.

İşte Yılbaşı Kürü için gün içinde tüketmeniz gereken besinlerin listesi;

1 bardak Pembe Greyfurt suyu,
2 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay,
2 tam ceviz,
6 adet badem,
2 yemek kaşığı nar,
1 adet kivi,
Ebru Şallı, cilt bakımı, saçın beslenmesi ve zinde bir vücut için tüketmeniz gereken besinlerin yanında 7-8 saat düzenli uyku ve hergün 1 seans pilates öneriyor.

ben akşamları yapıyorum hoca eşliginde..ebru şallıya bayılırımmm :) siz izleyen arkadaşlar burda paylaşalım kürleri :)

Bacak ve kalça için en etkili ve kısa sürede sonuç veren bir kaç pilates egzersizi önerebilir misiniz?

Pilatese bayilirim kizlar, ama zayiflatmaz sirt bel popoyu guzel topluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…