Pilates Seti.. Acil..

zynbche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
646
6
arkadaşlar bende pilates yapıp incelmek istiyorum

ve bunun için de set almaya karar verdim.

netten aldığınız tavsiye edebileceğiniz setleri burada paylaşırsak çok güzel olur..

ramazanda hemen başlamak bayrama etkisini görmek istiyorum..

şimdiden hepinize çok teşekkürler..:KK71:

netten aldığınız tavsiye edebileceğiniz setleri burada paylaşırsak çok güzel olur..

PİLATES SETİ BİRŞEY YOK Kİ LASTİK KÜÇÜK BÜYÜK TOP BUNLAR ARTIK SPOR MALZEMESİ SATAN HER MAGAZADA VAR HATTA ÇETİNKAYA'DA BİLE
aylardır düzenli pilates yapan biri olarak RAMAZAN KÖTÜ BİR ZAMANLAMA HER EGZERSİZDE OLDUGU GİBİ BUNDA DA ENAZ 2Saat önce yemek yenmesi max 30dak önceden sıvı tüketiminin son bulması gerekiyor

int.ten sipariş vermiştim ben 2 yıl kadar önce...çünkü daha hesaplıya gelmişti o zamanlar ....benim aldığım ürünler delta markaydı bi sorun yaşamadım

hepsi burada sitesinde spor fitness bölümünde kargo bedava ve % 60 varan indirimler var.bende sepetime ekledim en kısa zamanda almayı düşünüyorum.bakmanı tavsiye ederim...

arkadaşım ben de yeni yakın bir zamanda heveslendim sipariş verdim delta marka plates seti aldım.Ama hiç vaktim olmuyor yapmaya mutlaka başımda bir spor hocası olması lazım.O nedenle ben spor salonuna gitmeye karar verdim.İstiyorsan benimle irtibata geç,sana göndereyim.2defa anca kullanmışımdır.65 cm.fuşya rengi top,bant,minderi,twist,dambıl var setin içinde.60 tlye aldım ama şu durumda çok kullanmasam bile 2.eloluyor:)Araştırmalarıma göre delta en iyilerden.görüşmek üzere

arkadaşım ben de yeni yakın bir zamanda heveslendim sipariş verdim delta marka plates seti aldım.Ama hiç vaktim olmuyor yapmaya mutlaka başımda bir spor hocası olması lazım.O nedenle ben spor salonuna gitmeye karar verdim.İstiyorsan benimle irtibata geç,sana göndereyim.2defa anca kullanmışımdır.65 cm.fuşya rengi top,bant,minderi,twist,dambıl var setin içinde.60 tlye aldım ama şu durumda çok kullanmasam bile 2.eloluyor:)Araştırmalarıma göre delta en iyilerden.görüşmek üzere

lastiği var mı peki arkadaşım? Bide istanbulda mısın?

var canım.işte bir an heveslendim ama yazık yani duracağına bir işe yarasın.Ne yazık ki ist.de değilim,mersindeyim ama kargoya verebilirim istersen adresini yazarsın bana.

hepsi burada da bi set var çok ii 40 tl di sanırım twistir pilates minderi topu pompası bide bişi vardı yanında hatırlamıorum çok iiydi

Arkadaşlar pilates setini bulabilceğin adrees Pilates topu 0 212 644 45 45 50den fazla model var fiyatlarda uygun ebru şallının da sponsoruymuş bu site ben 2267 kodlu bir set aldım 44 tl ye ama 200 tlye bile set var

X