Pilates hakkında bilgi ?

Mersinlihatun

Mais la pluie sera alaimisema !
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
14
7
28
Merhaba :) Ben pilatese başlamak istiyorum. Sıkılaşmak için. Bacak ve karın bölgesi özellikle. 20 yaşında 1.69 boyunda 57 kiloyum. Neler gerekiyor sadece pilates topu mu ? Ah ah çok cahilim bu konuda :KK48: Günde kaç dk yeterli benim için ? Ya da sıkılaşmak için başka önerileriniz var mı ? Teşekkür ederim şimdiden :)

sadece büyük top ile olmaz alacaksan tam setini al zira küçük olan top ve lastik bacak hareketlerinde çok etkili bende sadece büyük top vardı şimdi tüm setini aldım bacakları inanılmaz çalıştırıyor karın bölgesi içinde büyük top ve topsuz olarak pilates yapabilirsin bir çok video var internette ben onları izliyorumm yapmaya çalışıyorum bir bak istersen.

bence hiç top tüfek olayına girmeyin. daha sonra koyacak yer bulamıyor insan onları :KK53:
cassey ho yu takip edebilirsiniz.

ben pilates olarak spor salonunda derslere katılırken top kullandım aslında mantıklı ağırlık olarak ama mari winsorun bacak egzersizleri topsuz daha etkili gibi geliyor bana

Merhaba :) Ben pilatese başlamak istiyorum. Sıkılaşmak için. Bacak ve karın bölgesi özellikle. 20 yaşında 1.69 boyunda 57 kiloyum. Neler gerekiyor sadece pilates topu mu ? Ah ah çok cahilim bu konuda :KK48: Günde kaç dk yeterli benim için ? Ya da sıkılaşmak için başka önerileriniz var mı ? Teşekkür ederim şimdiden :)
Haha pilates sadece toptan ibaret değil canım genelde hanımlar böyle dusunuyor. ama pilatesin topu var lastiği var çemberi var ama en önemlisi DVD si olması gerekiyor. Ebru sallinin pilates dvdleri gerçekten ise yarıyor yaklasik 1 yıl düzenli günde 1 saati geckin yaptım sonucunda göbek gidiyor sıkılasiyorsun daha nee olsun...

X