Tamamdır verdiğiniz bilgiler için sağolun umarım eğitiminiz güzel geçer belgenizi alırsınız :)Merhaba eğitime başladım burada tek önemsiz detay hareket isimleri
Onun dışında hangi hareket hangi pozisyonda yapılır hangi nefes kullanılır hareket esnasında nefes nasıl alınır hangi yaylar kullanır kaç set uygulanır modifikasyonları nelerdir bunlar isteniyor
Hareket isinlerini hatırlayamazsanız yardımcı oluruz sınavda hareketi hatırlamanız için diyor hocalar ama onun dışında hiç bir yardımcı olabilecekleri bir şey yok
Bence hareket isimlerine yoğunlaşarak vakit harcamayın
Ben henüz belgemi almadım :) ama bildiğim kadarı ile böyle bir zorunluluk yokmerhaba hazır açık konu varken ben de şunu sormak istiyorum pilates eğitmeni olmak için çok esnek olmak şart mı mesela ben şpagat yapamıyorum bacaklarım açık pozisyondayken sırtımı sonuna kadar eğemiyorum bunun için kritik yaşlar var mı ?
Tesekkür ederimBen henüz belgemi almadım :) ama bildiğim kadarı ile böyle bir zorunluluk yok
Önemli olan hareketleri doğru teknikle nizami bir şekilde yapabilmek . İllaki cimnastikciler kadar esnek olmak şart değil
Hareketleri vücudunuzun izin verdiği ölçüde yapın doğru yapın kafi
Rica ederim sevgilerTesekkür ederim
Maalesef daha almadım yaşadığım şehirde kurs açılmadı henüz beklemedeyim :)Merhaba belgenizi aldınız mı acaba veya eğitim için birşeyler yapıyormusunuz bende almak istiyorum ve nereden başlayacağımı hiiç bilmiyorum
Edinmenizde fayda var çok güzel kaynaklarBu kitapları görüp bakmıştım bende emin olamamıştım hemen ediniyim o zaman :) teşekkür ederim çok umarım güzel haberleriniz gelir
merhaba uzun zaman olmus belge aldınız mı ? bide tcf den mi belge aldınız bu işi yapıyor musunuz belge almaya deger bi sektor mu bilgilenirir misiniz?Edinmenizde fayda var çok güzel kaynaklarbelgemi alırsam bu baslıkta detaylı bilgilendirme yaparım , sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum