Pilates eğitmeni olanlar lütfen bir bakın 💕

Tamamdır verdiğiniz bilgiler için sağolun umarım eğitiminiz güzel geçer belgenizi alırsınız :)
Özelden paylasabileceğiniz notlar varsa gönderir misiniz

merhaba hazır açık konu varken ben de şunu sormak istiyorum pilates eğitmeni olmak için çok esnek olmak şart mı mesela ben şpagat yapamıyorum bacaklarım açık pozisyondayken sırtımı sonuna kadar eğemiyorum bunun için kritik yaşlar var mı ?

Ben henüz belgemi almadım :) ama bildiğim kadarı ile böyle bir zorunluluk yok
Önemli olan hareketleri doğru teknikle nizami bir şekilde yapabilmek . İllaki cimnastikciler kadar esnek olmak şart değil
Hareketleri vücudunuzun izin verdiği ölçüde yapın doğru yapın kafi

Tesekkür ederim

Merhaba belgenizi aldınız mı acaba veya eğitim için birşeyler yapıyormusunuz bende almak istiyorum ve nereden başlayacağımı hiiç bilmiyorum

Merhaba belgenizi aldınız mı acaba veya eğitim için birşeyler yapıyormusunuz bende almak istiyorum ve nereden başlayacağımı hiiç bilmiyorum
Maalesef daha almadım yaşadığım şehirde kurs açılmadı henüz beklemedeyim :)
Temel pilates hareketlerini öğreten çok güzel videolar var internette ben hem onlara çalışıyorum , hemde Ebru karadumanın videolarını takip ediyorum düzenli pilates yapıyorum . 2 adet kaynak kitap edindim onları da görsel olarak ekleyeyim şuraya

Eklentiler

• C43410D6-CCBC-4DA1-B19B-E29A2752723C.png
    389,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 6FDEDDC6-09D2-42CE-84E5-F77E5A7540E9.png
    343,8 KB · Görüntüleme: 85
Bu kitapları görüp bakmıştım bende emin olamamıştım hemen ediniyim o zaman :) teşekkür ederim çok umarım güzel haberleriniz gelir

Bu kitapları görüp bakmıştım bende emin olamamıştım hemen ediniyim o zaman :) teşekkür ederim çok umarım güzel haberleriniz gelir
Edinmenizde fayda var çok güzel kaynaklar belgemi alırsam bu baslıkta detaylı bilgilendirme yaparım , sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum

Edinmenizde fayda var çok güzel kaynaklar belgemi alırsam bu baslıkta detaylı bilgilendirme yaparım , sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
merhaba uzun zaman olmus belge aldınız mı ? bide tcf den mi belge aldınız bu işi yapıyor musunuz belge almaya deger bi sektor mu bilgilenirir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…