- 15 Şubat 2019
- 163
- 30
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almayı unutup yenisini alma bence doktorun söylediği şekilde kullan ben de kullanıyorumBende bu ilaca yeni başladım ama gebelik olur olmaz kesin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum henüz varmı yok mu bilmiyorum tereddütte kaldığım için bi iki gün almayı unuttum ve günde iki kez içiyorum bişey olur mu ya
İnşallah ama ben doktoruma gidemeyecegim memlekete gitmek zorunda kaldım kendiliğinden olursa olur olmazsa da yapacak bişey yokÖnümüzdeki ay İnşallah Umut var
İnşallah canımÖnümüzdeki ay İnşallah Umut var
Benimde açık pembe geldi çok az Başkada gelmedi biraz şüphelendim ama yinede umutlanmadım dün yaptım test çift çizgi çıktı ama yine emin olamıyorum kan testi vericem sende akıntını takip et belki yerleşmedirMerhaba kızlar bende pikos tablet kullanıyorum 3. Kutuya gectım regl duzensızdı tarlusal ıcerek oluyordum en son 15 gün önce oldum şuan 3 gündür kahverengı pembe silik kankı akıntım oluyor normal mı hafıf kasıklarım da ağrı var lattawın fıtılde kullanıyorum
bende 1 aydır picos içiyorum insaşşah faydasını görürümBenimde açık pembe geldi çok az Başkada gelmedi biraz şüphelendim ama yinede umutlanmadım dün yaptım test çift çizgi çıktı ama yine emin olamıyorum kan testi vericem sende akıntını takip et belki yerleşmedir
Pikossas mı kullandınız sonuç aldınız mı acaba bende yeni başladımbende 1 aydır picos içiyorum insaşşah faydasını görürüm
Sizin ne sorununuz vardıPikossas mı kullandınız sonuç aldınız mı acaba bende yeni başladım
Ben bir kimyasal gebelik geçirdim dün tekrar doktora gittim yumurta tembelliği var pcos dedi ama adetlerim düzenli olur bu yüzden bu takviye ediciyi önerdiSizin ne sorununuz vardı
Seninde benimkinin aynısı bende 2 kez geçirdim kimyasal gebelik 2. Bu vitaminle gebe kaldım o da kimyasal oldu ben faydası olduğunu düşünüyorum benimde adetlerim düzenli hormonal olarak yumurtlama çok olmuyo benimdeBen bir kimyasal gebelik geçirdim dün tekrar doktora gittim yumurta tembelliği var pcos dedi ama adetlerim düzenli olur bu yüzden bu takviye ediciyi önerdi
Ben bir kimyasal gebelik geçirdim dün tekrar doktora gittim yumurta tembelliği var pcosSizin ne sorununuz vardı
umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız kısa zamandaSeninde benimkinin aynısı bende 2 kez geçirdim kimyasal gebelik 2. Bu vitaminle gebe kaldım o da kimyasal oldu ben faydası olduğunu düşünüyorum benimde adetlerim düzenli hormonal olarak yumurtlama çok olmuyo benimde
İnşallah canım benim peki başka bişey verdi mi bu vitaminden başkaBen bir kimyasal gebelik geçirdim dün tekrar doktora gittim yumurta tembelliği var pcos
umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız kısa zamanda
İnşallah canım benim peki başka bişey verdi mi bu vitaminden başka
Evet ben kullanmaya başladığımda 500 tldi 90 tanesi şimdi 45 liler o fiyatta inşallah güzel sonuçlar elde ederiz ne diyimEnfeksiyon için gynomax verdi bunun için sadece pikassos verdi kullanıyorum bakalım bu ay sonuç alabilecekmiyim fiyat olarak da baya pahalıymış inşallah hemen sonuç alırım
Pikassoyu kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra kasıklarımda agrılar olmaya başladı sizde de olmuşmuydu acabaEvet ben kullanmaya başladığımda 500 tldi 90 tanesi şimdi 45 liler o fiyatta inşallah güzel sonuçlar elde ederiz ne diyim
Yani benim ara ara ağrım oluyo zaten de bunu pikassoya bağlamadım hiç ama yumurtalıklar gelişmeye başlıyo da olabilir kötü bişey olduğunu düşünmüyorum benPikassoyu kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra kasıklarımda agrılar olmaya başladı sizde de olmuşmuydu acaba
Adet sancısı gibi sancı giriyor ara ara dediğiniz gibi de olabilir evetYani benim ara ara ağrım oluyo zaten de bunu pikassoya bağlamadım hiç ama yumurtalıklar gelişmeye başlıyo da olabilir kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ben