- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Ilacin prospektusunu okudum rahmi gebelige hazırlar ve embriyonun tutunmasini destekler yaziyorduEstrofem gebelik oluşunca kullanılan ilaç değil mi
Teşşekür ederim.Bana günde bir defa içiceksin dedi 2 gündür içiyorum acaba kilo aldırır mıgeçmiş olsun günde 3 defa kullanılıyor birde faydasını görmek açısından en iyisi
Zannetmiyerum. içeriği düzeyli derecede vitaminler. Bende günde 3 kere içiyorumTeşşekür ederim.Bana günde bir defa içiceksin dedi 2 gündür içiyorum acaba kilo aldırır mı
Acaba aradaki fark ne özel doktora mı gidiyosunZannetmiyerum. içeriği düzeyli derecede vitaminler. Bende günde 3 kere içiyorum
Özele gidiyordum. 2. kez klomen tedavim sonuçsuz kalınca artık zeynep kamile gitmeye karar verdimAcaba aradaki fark ne özel doktora mı gidiyosun
Bugün gebelik testi aldım çift çizgi cıktı kan testi verdim oda pozitifti birazcık kilom vardı ve herkes şunu yeme bunu yeme zayıfla vs diyerek beni geriyodu bunun stresiyle bile hamile kalamam gözüyle bakıyordum umarım poslu ve bir çok hastalık adı altında hamile kalamayan herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsinÖzele gidiyordum. 2. kez klomen tedavim sonuçsuz kalınca artık zeynep kamile gitmeye karar verdim
Ben benzer bi ilaç kullandım gynopol diye içeriği hemen hemen aynı bu ilaçların pcostaki yumurtlama sorununa iyi geliyor inositol, d vitamini çinko vs var. Düzenli kullanın bence yemenize içmenize de dikkat edin fazla kilonuz varsa verin mutlaka ben bu takviyelerle 2. Ayımda hamile kaldım. İnşallah siz de hemen kavuşursunuz bebeğinize. Bu arada ben de geçen yıl klomen denemiştim olmamıştı. Şimdi kendiliğinden oldu çok şükür. Moraliniz yüksek olsun asla ümitsiz olmayın.Kızlar selam doktorum bende pcos var geçtiğimiz ay ilk deneyele klomen ve ovitrelle kullanarak denedik olmadı. Bu ay tekrar deneyeceğiz. Doktorum yanı sıra PİKOS adında bir ilaç verdi. Kullanan oldu mu? Fayda görenler var mı?
Yaaa amin inşallah. Yeme içme konusunda elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sonuca varırım bendeBen benzer bi ilaç kullandım gynopol diye içeriği hemen hemen aynı bu ilaçların pcostaki yumurtlama sorununa iyi geliyor inositol, d vitamini çinko vs var. Düzenli kullanın bence yemenize içmenize de dikkat edin fazla kilonuz varsa verin mutlaka ben bu takviyelerle 2. Ayımda hamile kaldım. İnşallah siz de hemen kavuşursunuz bebeğinize. Bu arada ben de geçen yıl klomen denemiştim olmamıştı. Şimdi kendiliğinden oldu çok şükür. Moraliniz yüksek olsun asla ümitsiz olmayın.
Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün gebelik testi aldım çift çizgi cıktı kan testi verdim oda pozitifti birazcık kilom vardı ve herkes şunu yeme bunu yeme zayıfla vs diyerek beni geriyodu bunun stresiyle bile hamile kalamam gözüyle bakıyordum umarım poslu ve bir çok hastalık adı altında hamile kalamayan herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsin
Allah razı olsun Rabbim sizlerede hayırlı evlat nasip etsin bir an önce kucağınıza almaya nasip etsinHayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbizlerde dua et
ben 2 ay kullandım kloman tedavisi görörken hiç bir sonuç alamadım.arkadaşlar pikos tablet içip hamile kalan var mı ben iki aydır adet olmadım negatif sonuçlarım iki aydırn içiyorum
yani o zaman ne verirler bu ilaçları yaaaaben 2 ay kullandım kloman tedavisi görörken hiç bir sonuç alamadım.
Ben hamile kaldım ilacı kullanırken ama kimyasal oldu düşük yaptımyani o zaman ne verirler bu ilaçları yaaaa
Bende bu ilaçla hamile kaldım dış gebelik oldu ameliyat oldumBen hamile kaldım ilacı kullanırken ama kimyasal oldu düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?