Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
PİKOS İlacı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar selam doktorum bende pcos var geçtiğimiz ay ilk deneyele klomen ve ovitrelle kullanarak denedik olmadı. Bu ay tekrar deneyeceğiz. Doktorum yanı sıra PİKOS adında bir ilaç verdi. Kullanan oldu mu? Fayda görenler var mı?
- 1 Kasım 2022
- 212
- 135
- 33
- 28
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
- 10 Aralık 2021
- 271
- 188
- 33
Hayır değil pikos assosFolikasit dimi pikos ilaç dedigin
Acaba neden değiştirdiPikos’u doktorum bana da verdi ama kullanmaya başlamadan Arete Women isimli bir ilaçla değiştirdi. Günde 3 tane içiyorum yumurta kalitesine müthiş etkisi olduğunu söyledi.
Yumurta kalitesi için sanırımBende pcos var gonamax diye bir ilaç takviyesi verdi bana
Benimde ilk ayım faydası olacak mı bakalımPikos asos kullaniyorum bende bu ay ilk ayim.
- 10 Aralık 2021
- 271
- 188
- 33
Arete Women’ın içeriğinde daha fazla etken madde olduğu için bence. Karşılaştırınca öyle yorumlamıştım kendi kendime.Acaba neden değiştirdi
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Benim doktorum da ondan verdi polikistik over hastalar için özel bileşenli folik asit dediHayır değil pikos assos
Pikos verdi daha başlamadım dişimde apse var onu halledip öyle başlamayı düşünüyorum folikasitin kalitesini düşürüyomus. İçmek için heyecanlanıyorumHayır değil pikos assos
geçmiş olsun günde 3 defa kullanılıyor birde faydasını görmek açısından en iyisiPikos verdi daha başlamadım dişimde apse var onu halledip öyle başlamayı düşünüyorum folikasitin kalitesini düşürüyomus. İçmek için heyecanlanıyorum
- 1 Kasım 2022
- 212
- 135
- 33
- 28
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
Duphaston ara kanama yasadigimda vermisti bana suan estrofem ile kullaniyorum pikos ilacini estrofemde duphastonla ayni sayilirDuphastonla birlikte kullanan var mı ?
- 1 Kasım 2022
- 212
- 135
- 33
- 28
Hamile kalmak için mi kullanıyosunuz?Duphaston ara kanama yasadigimda vermisti bana suan estrofem ile kullaniyorum pikos ilacini estrofemde duphastonla ayni sayilir
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
evetHamile kalmak için mi kullanıyosunuz?
Estrofem gebelik oluşunca kullanılan ilaç değil miDuphaston ara kanama yasadigimda vermisti bana suan estrofem ile kullaniyorum pikos ilacini estrofemde duphastonla ayni sayilir