• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pikniğe giden aileye tecavüz kabusu!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Capture.webp

Durdurdukları araçtaki kadını kaçırıp tecavüz eden 4 şüpheli yakalandı

GAZİANTEP’te, pikniğe giden bir ailenin aracını durdurup ismi açıklanmayan kadını kaçırarak ormanlık alanda tecavüz ettiği öne sürülen 4 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Sitene Ekle
durdurduklari-aractaki-kadini-kacirip-tecavuz-eden-4-supheli-yakalandi-6148060.Jpeg

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA) -

Olay, geçen pazar günü Alleben Göleti yakınlarında meydana geldi. iddiaya göre Alleben Göleti’ne pikniğe giden bir ailenin aracının yolunu kesen Mehmet A., Mesut Ç., Halil Ç. ve Hamza Ç., araçtaki adıa açıklanmayan evli kadını alarak ormana kaçırdı. 4 şüpheli tecavüz ettikleri kadını ormanlık alanda bırakıp kaçarken, ailenin ihbarı üzerine çalışma başlatanJandarma, genç kadını gece ormanda baygın halde buldu.

4 BİN 500 ARAÇ İNCELENDİ, ŞÜPHELİLERE ULAŞILDI

Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, tecavüz mağduru kadının ifadesi doğrultusunda çalışma başlattı. Mağdur kadın jandarmaya, araçlarının önünü kesen şüphelilerin kendisini vişne çürüğü renkteki bir araçla kaçırdığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, kentte bulunan 4 bin 500 vişne çürüğü renkteki aracı inceledi. Araç sahiplerinin ifadelerine başvuran ekipler, araştırma sonunda olayda kullanılan aracı saptadı ve kadına tecavüz eden 4 şüpheliyi gizlendikleri Sarısalkım Mahallesi’nde yakalandı.

Gözaltına alınarak İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Mehmet A., Mesut Ç., Halil Ç. ve Hamza Ç.’nin sorgulamasında suçunu itiraf ettiği bildirildi. Sorgulaması tamamlanan 4 şüpheli çelik yelek giydirilerek, yoğun güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.
http://www.milliyet.com.tr/durdurduklari-aractaki-kadini-gundem-2129390/

korku filmi gibi, neyseki yakalanmışlar

artık pikniğe de gidemeyecek millet.çok korkunç ya.

:KK57::KK57:Aman yarabbim pikniğe de gitmeyelim mi artık:KK62:
Çok sakin bir yol orası:KK51:Ama ne cesareto_OPislikler adamlar :KK12:

Aile ne yapmış direnmemiş mi? Ailenin erkeği dövüş bilmiyor mu?
Çok korkunç , umarım hapishanede onları bir güzel işkence yaparlar , bu ne cesaret , ve yobazlık ne bekliyorlardı yakalanmacaklarını mı?

Tesadüf eseri yaşıyoruz kazasız belasız artık cidden..

Bu nasıl iş ya? Nasıl durdurmuşlar arabayı? Nasıl almışlar kadını? Hadi kimse karşı koyamadı gidip ihbar da mı edemedi? Kadın kendisi ifade vermiş vişne çürüğü bir arabayla kaçırdılar diye arabada olanlardan başka gören olmadımı? Olay çok korkunç ama haberde bir tuhaflık var.

belki ıssız bi yere gitmişlerdir, adamlar 4 kişi silahlılardı belki, o an muhtemelen anne baba önce çocuklarını düşünür, bilemiyorum ki, çocuklarını öldürürüz mü dediler acaba

Neden hadım cezası yok? Madem idam edemiyoruz bari hadım edelim
hadım bir çözüm değil de o yüzden.
hadım sadece "cinsel organlarını" kullanarak tecavüz etmelerini önler. kullanabilecekleri aparatları tek tek saymaya gerek var mı?
tecavüz sadece cinsel bir suç değil.
sosyolojiden psikolojiye kadar geniş bir alanı ilgilendiriyor.
bu adamları hadım etseniz, tecavüz etmezler ama kadını kaçırıp tecavüz etmeye çalışıp öldürüp bırakmayacaklarının bir garantisi var mı içeriden çıktıktan sonra?

tecavüz özelinden başlayıp kadına karşı olan suçların cezası ağırlaştırılmadığı sürece başka ne yapabiliriz hiç bilmiyorum.
gerçekten, bilmiyorum.

hadım bir çözüm değil de o yüzden.
hadım sadece "cinsel organlarını" kullanarak tecavüz etmelerini önler. kullanabilecekleri aparatları tek tek saymaya gerek var mı?
tecavüz sadece cinsel bir suç değil.
sosyolojiden psikolojiye kadar geniş bir alanı ilgilendiriyor.
bu adamları hadım etseniz, tecavüz etmezler ama kadını kaçırıp tecavüz etmeye çalışıp öldürüp bırakmayacaklarının bir garantisi var mı içeriden çıktıktan sonra?

tecavüz özelinden başlayıp kadına karşı olan suçların cezası ağırlaştırılmadığı sürece başka ne yapabiliriz hiç bilmiyorum.
gerçekten, bilmiyorum.
Haklısınız

Celik yelekli yoğun guvenlikmis.
Çırılçıplak dolastirsinlar bunları.
Vahşi hayvan dolu yere atıcaksın şartları esitleriz.

Bu ne yaa dağda mı yaşıyoruz adamlar eşkıyalık yapıyor pis sapıklar mahlukatlar

o kadının psikolojisini düşünemiyorum

Back