pike takımı ve ara fiyatı sizce nasıl???

pamuksekeri1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
109
0
Kızlar Merhaba,

Ben çeyiz hazırlığı yapıyorum. Malum bu çeyiz işinde ara danteli, pike takımı ıvır zıvır bir sürü iş var:KK14: Benim de sıra o işlere geldi. Annemim daha önce ördürdüğü ara ve uç danteli ile kendi çeyizinden kanaviçeleri var. Onları piko için vereceğiz. Kadının çıkarttığı fiyat şöyle sizce nasıl?

Ara takımı nervürlü olacak pamuk saten ekru 2 yastık iki uçlu çarşaf, kanaviçelerden pile takımı pikesi jakarlı beyaz, kenarlarına saten koyup kanaviçeden işleyecek, çarşafı ve iki pamuk saten iki patiska yastık(çünkü ben saten yastıkta yatamam yazın dedim :)) ve çarşaf var. bir de divan çarşafı misafir ve doğum gibi şeylerde kullanmaya iki çarşaf iki yastık olacak bütün malzemeleri kendinden ve işçilik dahil toplam 750 tl ne diyorsunuz çok mu pahalı? açıkçası kadın çok güzel yapıyor işçiliği yaptıkları süper ama yine de kazıklanmak istemiyorum. Bu işler nasıl oluyor bir fikir verir misiniz??

Biz de çeyiz hazırlığı sebebiyle annemin kaneviçelerini pike takımı gibi yaptırmayı düşünüyoruz,artan parçalardan da masa örtüsü vs şeklinde değerlendirilecek.Tavsiye eden akrabamızın dediğine göre işçiliği çok güzelmiş,ben öyle çok cırt renkleri,eski moda gibi görünen şeyleri sevmiyorum.genellikle krem ya da ekru üzerine yapıyormuş zaten.fiyat olarak da yanlış hatırlamıyorsam kumaş ondan olursa 250,bizden olursa 80 gibi bi fiyattı ama kadın yoğun olduğu için 1 ay sonra falan gideceğiz.seninkiyle arada epey fark var fiyat olarak:26:

Kızlar Merhaba,

Ben çeyiz hazırlığı yapıyorum. Malum bu çeyiz işinde ara danteli, pike takımı ıvır zıvır bir sürü iş var:KK14: Benim de sıra o işlere geldi. Annemim daha önce ördürdüğü ara ve uç danteli ile kendi çeyizinden kanaviçeleri var. Onları piko için vereceğiz. Kadının çıkarttığı fiyat şöyle sizce nasıl?

Ara takımı nervürlü olacak pamuk saten ekru 2 yastık iki uçlu çarşaf, kanaviçelerden pile takımı pikesi jakarlı beyaz, kenarlarına saten koyup kanaviçeden işleyecek, çarşafı ve iki pamuk saten iki patiska yastık(çünkü ben saten yastıkta yatamam yazın dedim :)) ve çarşaf var. bir de divan çarşafı misafir ve doğum gibi şeylerde kullanmaya iki çarşaf iki yastık olacak bütün malzemeleri kendinden ve işçilik dahil toplam 750 tl ne diyorsunuz çok mu pahalı? açıkçası kadın çok güzel yapıyor işçiliği yaptıkları süper ama yine de kazıklanmak istemiyorum. Bu işler nasıl oluyor bir fikir verir misiniz??

canim yaptirmaya basladinmi bilmiyorum ama bende seninkisinin aynisini yaptirdim hemen hemen benimki 450 ye mal oldu tanidik falandi ama bizimki

canım 750 çook pahalı altınla mı işliyo :) bence 300-400 yeter malzemeni kendin almanı tasiye ederim daha ucuza mal edersin

Öncelikle hepinize ilginiz için teşekkürler:)) çoktandır siteye uğrayamıyorum mesajlarınızı gördüm vallahi baya endişelendim yav:26: ya kazıklandık galiba:KK43: bu da bizim burada baya tutulan bir bayan kocaman dükkanı var 1 seneden önce sipariş almıyo bizim evimize de çok yakın.

Öle altından filan da işlemiyo şekerler ama işi çok temiz. Bir de kanaviçeli pike takımı, exculusive:) nevresim takımı satenden işte onu yapacak 2 tane de tek kişik pike takımı yapacak uçları dantelli bütün malzemeleri ondan işte. Şimdi siz böyle dediniz gidip alsam mı malzeme parasını da vermiştim:KK25:

slm
bende pike takımı yapıyorum dantelleri getirirlerse tüm malzeme bana ait 220 e yapıyorum ama hepsi en kaliteli kumaştan pikeler şu yeni çıkan üzeri işli pikelerden her tarafı nervürlü ve işli kanaviçeli olanlarda aynı kararı sen ver

$resimlerim 244.jpg resmi ekledim bu pike bu şekilde herşey benden 220 ama dediğim gibi şu yeni pikelerden olursa ben kanaviçesini yada dantelini getirirlerse 220 ye yapıyorum

Semitay'cım çok sağol. Bu kadın da pikesin mikesi herşeyi ondan kanaviçe götürdüm ben bir tek bir de ara dantellerini. Pikesi jakarlı mı öyle bi şi çok da anlamıyorum bu işlerden:2: Pikesinin üzerinde işte kanaviçeleri yapacak, 4 yastığı ve çarşafı olacak, onlara ne yapacaktı tam hatılamıyorum:) Ayrıca işte pamuk satenden ara yapacak dantelleri koyacak kenarlarına da nervür diye bi şi varmış ondan yapacak bir de iki tane tek kişilik çarşaf olacak kenarlarına dantel saracak. Olay bu ama galiba pahalıya yapıyor hafta sonu bi gidip bakacağım ne yapacak olmazsa tekrar bir pazarlık ederim kadınla ne yapayım artık :2:

bebişim 750 ne bu ay,ben onla yatak odası takımı aldım 2 sene evvel.bende pek düşkünümdür böyle dantele oyaya ince işlere.
ara dantel olmazsa olmazım zaten.zengin duruyo.beyaz üstüne şeker pembe yptırdım ben.bizim mahallede pikocu mevhibe var bilmeyen yok aydında nerdeyse.
sen nerdesin bilmem ama bana tüm ara dantel takımımı 300 e yaptı bide kendinden iki yastık kılıfı yapmış hediye maksatında.750 çok verme sakın parana günah.
yapma bacım evinin bi eksiğini neyini alırsın.düşün kadın tüm seti 300 e yaptı hem gör ne set .çeyiz serdim 1 hafta kaldı çeyizim her gören ara dantel setini kaça yaptırdın dedi.benden sonra evlenenlerde hep aynı renk istemiş.morda güzel ama bence pembe.yine sen bilirsin tabi etkilemeyim ben.

arkadaşlar anladığım kadarıyla 750 tl tek bir takımın fiyatı değil,
yani bende tam anlamadım kaç takım olduğunu ama2-3 takımdan bahsediyor galiba arkadaş,
ve öyleysede fiyat gayet iyi benc

bebişim 750 ne bu ay,ben onla yatak odası takımı aldım 2 sene evvel.bende pek düşkünümdür böyle dantele oyaya ince işlere.
ara dantel olmazsa olmazım zaten.zengin duruyo.beyaz üstüne şeker pembe yptırdım ben.bizim mahallede pikocu mevhibe var bilmeyen yok aydında nerdeyse.
sen nerdesin bilmem ama bana tüm ara dantel takımımı 300 e yaptı bide kendinden iki yastık kılıfı yapmış hediye maksatında.750 çok verme sakın parana günah.
yapma bacım evinin bi eksiğini neyini alırsın.düşün kadın tüm seti 300 e yaptı hem gör ne set .çeyiz serdim 1 hafta kaldı çeyizim her gören ara dantel setini kaça yaptırdın dedi.benden sonra evlenenlerde hep aynı renk istemiş.morda güzel ama bence pembe.yine sen bilirsin tabi etkilemeyim ben.

Yok canım ya etkilenme meselesi değil fikir soruyoruz paylaşıyoruz ne güzel ben çok faydalanıyorum tecrübelerden KK'da ilgin için de çok teşekkür ederim :KK61: vallahi şimdilik kadına bir dur dedim ama aşağıda da yazacağım tek takım değil şekerim bu 3 takım filan fiyatı:KK61:

arkadaşlar anladığım kadarıyla 750 tl tek bir takımın fiyatı değil,
yani bende tam anlamadım kaç takım olduğunu ama2-3 takımdan bahsediyor galiba arkadaş,
ve öyleysede fiyat gayet iyi benc

Sevgili sinyora evet gayet iyi anlamışsın.

Bir ara takımı var annemin ördürdüğü dantelden yapacak pamuk saten kumaşa olacak krem renkte.İşte yastıkları çarşafı falan filan.

İkincisi pike takımı annemin eski kanaviçeleri vardı onları söküp pikesine yapacak.Bir de pikesine ek işte 4 tane yastığı ve çarşafı olacak.

Üçüncüsü de bizim burada divan nevresimi derler tek kişik annem yapmış zamanında dantellerini. Onlar da iki takım olacak bir çarşaf ve bir yastık. çarşaf ve yastık kenarlarına annemin ördüğü dantelleri koyacak. Bütün malzemeler ondan 750-TL. bu durumda iyi mi diyosun sen?

X