Arkadaşlar hiç yokmu tecrübesi olan ?????Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce dr a gittim polikistik için pikassos (eski adı pikos) tablet verdi. Aynı zamanda diaformin de kullanıyorum. Adetliydim dr a gittiğimde ve kullanmaya da başladım. Düzene girmesi gerekir diye düşündüm ama şuan 2 gündür çok az açık kahve akıntım geliyor. Bu ilaç zamanla mı etki eder acaba daha adetim biteli 11 gün oldu tekrar leke gördüm
Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Pko var bende evet. Şuan kilo verme evresindeyim. Erken adet oldum bu ay yine. İnşallah etki ederMerhaba canım bende geçen ay başladım pikassosa ama bende fayda etmedi bu ay klomenle birlikte devam ediyorum ben genelik istiyorum ama pkoysanız en iyi çözümü kilo vermek doktorumda öyle demişti
İnşAllah Allah gönlüne göre versin canımMerhaba yeni gördüm mesajınızı. Pko var bende evet. Şuan kilo verme evresindeyim. Erken adet oldum bu ay yine. İnşallah etki ederhem gebelik düşünüyorum hem düzene girsin istiyorum
Amin teşekkür ederim cevabınız içinİnşAllah Allah gönlüne göre versin canım
Bende pocusum doktorum çok güzel bı tedavi verdi eskiden 3 5 ayda bir olurken şimdi her ay görmeye başladımMerhaba yeni gördüm mesajınızı. Pko var bende evet. Şuan kilo verme evresindeyim. Erken adet oldum bu ay yine. İnşallah etki ederhem gebelik düşünüyorum hem düzene girsin istiyorum
Ben erken oluyorum özellikle son zamanlarda 12 günde bi tekrar adet gördüm. 2 ay oldu pikosu kullanalı bu ay 15 gün sonra oldum bakalım 3 ay sonra etkisini iyice gösteriyomuş. Sizin tedavniz nedir ?Bende pocusum doktorum çok güzel bı tedavi verdi eskiden 3 5 ayda bir olurken şimdi her ay görmeye başladım
ben 6 aydır kullanıyorum. pcosun etkilerini azaltıp sağlıklı yumurtlamayı destekleyen bir takviyedir pikassos. ilaç değildir. sadece destek yani. komple regli düzene sokmasını beklemeyinMerhaba arkadaşlar 2 hafta önce dr a gittim polikistik için pikassos (eski adı pikos) tablet verdi. Aynı zamanda diaformin de kullanıyorum. Adetliydim dr a gittiğimde ve kullanmaya da başladım. Düzene girmesi gerekir diye düşündüm ama şuan 2 gündür çok az açık kahve akıntım geliyor. Bu ilaç zamanla mı etki eder acaba daha adetim biteli 11 gün oldu tekrar leke gördüm
Evet bana da insülin kırmak için diaformin verdi o da bulantı yapıyo ara ara kesiyorum veya garım almam gerekiyor verdiğiniz tarif güzelmiş teşekkürler ama ben ne sirke içebilirim ne zeytinyağıYazacağım tarif 2 ay için geçerli;
Kişinin kilosu varsa insülin direncini bu kürlerle kırıp rahatlıkla kilo verebilir.
KÜR
2 LİMONU SIKALIM İÇERİSİNE 3 YEMEK KAŞIĞI HAKİKİ ZEYTİNYAĞI KARIŞTIRIP ÖĞLEN TOK KARNINA İÇELİM.
1 ÇAY BARDAĞI SÜT 3 DIŞ SARIMSAK 1 ÇAY KAŞIĞI ZENCEFİL KAYNATIP ILIYINCA İÇELİM.
1 ÇAY BARDAĞI SÜT 1 CAY KAŞIĞI ZERDEÇAL YARIM ÇAY KAŞIĞI KARABİBER (ADETSİZ OLMAK ŞARTIYLA)
DİYET
PİRİNÇ BULGUR HAMUR İŞ HAFTAFA BİR COK AZ MİKTARDA NEFSİ ÖLDÜRECEK KADAR.
CİBS ÇİKOLATA PAKETLİ TUM GIDALAR YASAK!
KAHVE SODA İÇECEK YASAK CAY TUKETİLEBİLİR.
SEKERLİ MEYVELER YASAK GUNDE 3 PORSYON EKSİ MEYVE TÜKETİLMESİ GEREK İNSÜLİN DİRENCİ KIRILMASI GEREK.
SEBZE ET BAKLAGİLLER AZ TUZLU SEKİLDE YENECEK. YOĞURT YUMURTA FINDIK BADEM ÇİĞ
GÜNDE 4 YEMEK KAŞIĞI HAKİKİ ELMA SİRKESİ 3×1 OLACAK ŞEKİLDE PIKASSOS TABLET YEMEKLERE ÇANKIRI TUZU KATILACAK AKTARLARDAN CEKTİREBİLİRSİNİZ.
arkadaşlar ben bu listeye uyarak 2 ayda 11 kg verdim ben doktor değilim sadece bana iyi geldiği için önerdim sabırlı olmak lazım insülin direnci kırılmadan kilo verilmiyor ne yazık ki sabır ile devam etmemiz gerekiyor Allah hepimize şifa versin inşallah.
İşte bende zorlandım ama etkisini güzel bı şekilde gördüm zorlana zorlana içtimEvet bana da insülin kırmak için diaformin verdi o da bulantı yapıyo ara ara kesiyorum veya garım almam gerekiyor verdiğiniz tarif güzelmiş teşekkürler ama ben ne sirke içebilirim ne zeytinyağızaten yeşillik hiç yiyemiyorum biraz seçiciyim maleseff
Bende de o şekilde olmuştu doktor dedi ki yumurtalamanin tam olmamasindan kaynaklaniyobende polikistik hastasıyım. Doktor bana da verdi pikos ilacından . Günce 3 defa kullanıyorum. düzenli kullanmamama rağmen reglim düzene girdi ama koyu renk oluyorum. İnş o da düzelir.
Doktorunuzun adını paylaşır mısınız? Teşekkür ederimBenim şikayetim polikistik over ve bebek sahibi olmak için çok övülen özel bı doktor buldum bu arada ben Ankara da oturuyorum doktorun bana verdiği diyeti ve kürü burda paylaşıyım belki birinin yarasına merhem olurum.
Bende Rumeysa hanimin hastasiyim gercekten oneriyorum cok iyi bir doktorYeni vizyon tıp merkezi Rümeysa ocak
Diaformin insülin direnci için verilen bir şeker hapı bende başka markasından kullandım. Biraz sabırlı olmak gerekir pikasaos kullanmadım ama başka muadili kullandım yine onda da , 3 ay da etki görmüştüm içeriği yeter ki inositol olsun ve dozajı yüksek olsun yeterli. 3 ile 6 ay da etki gösteriyor mutlaka beraber iç kullan ve özellikle de Akdeniz diyeti yap. Beslenmeyi düzene sokmadan bunları içmenin hiç anlamı yok hatta daha da berbat Hale getirir eğer ki kilo sorunu varsa diaformin şeker hapı olduğu için pankreası farklı çalıştırıyor yani bi anda kilo da aldırabilir şeker hamur çikolata hepsine dikkat ermek gerekiyor, aslında bunu kullanırken zaten mide bulantısı yapar iştahsızlık. İster istemez insan kilo veriyor yemeyerek bol su içilmesi gerekiyor yumurtalıkları su deli gibi çalıştırıyorMerhaba arkadaşlar 2 hafta önce dr a gittim polikistik için pikassos (eski adı pikos) tablet verdi. Aynı zamanda diaformin de kullanıyorum. Adetliydim dr a gittiğimde ve kullanmaya da başladım. Düzene girmesi gerekir diye düşündüm ama şuan 2 gündür çok az açık kahve akıntım geliyor. Bu ilaç zamanla mı etki eder acaba daha adetim biteli 11 gün oldu tekrar leke gördüm