- 5 Kasım 2024
- 28
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi Yagmurrr66
Hic biri pik de
20. Gün bugün devam etmelimiyim sizce testeHic biri pik değil
Benimde 7 Aralık beklenen bugün 21 günüm düne kadar yaptım olmadı pik testim bitti bıraktım bende olmayacak dedim herhalde bugün aşırı derecede kasık ağrım var bilmiyorum noldu ama olmayacak sanırım benim sizin elinizde test varsa yapın geç yumurtlama olabilirBugün adetten itibaren 20. Günüm sizce pik olmuş mu olacak mı ilk defa kullanıyorum testi 8 Aralık bat
Devam edeceğim umarım görürüm pik :) sizde değerlendirin bence bugünü yumurtalama yaşıyor olabilirsinizBenimde 7 Aralık beklenen bugün 21 günüm düne kadar yaptım olmadı pik testim bitti bıraktım bende olmayacak dedim herhalde bugün aşırı derecede kasık ağrım var bilmiyorum noldu ama olmayacak sanırım benim sizin elinizde test varsa yapın geç yumurtlama olabilir
Döngünüz kaç gün oluyor sizin benim 30Benimde 7 Aralık beklenen bugün 21 günüm düne kadar yaptım olmadı pik testim bitti bıraktım bende olmayacak dedim herhalde bugün aşırı derecede kasık ağrım var bilmiyorum noldu ama olmayacak sanırım benim sizin elinizde test varsa yapın geç yumurtlama olabilir
Düzenli günü gününe adet oluyorum 30 günde 1 her ay ama bu ay ilk kez başladım teste stresten dolayı gecikti sanırım bu testler stres yapıyor ister istemez diye düşünüyorum:)20 günde pik olmaması normal değil ama düzenli adet görüyorsanız 28-30 günde falan. Diğer aylar da böyle olursa doktora görünün.
Maalesef hiç biri pik değilBugün adetten itibaren 20. Günüm sizce pik olmuş mu olacak mı ilk defa kullanıyorum testi 8 Aralık bat
Adet bitiminden 3 gün sonra yapmaya başladım döngüm 30 gün ama yada testi yanlış mı yaptım acaba hergün aynı saatlerde yaptım sıvı alımınıda keserek ama bilemedim kafamda deli Sorular :)))Maalesef hiç biri pik değil
Kaçıncı gün yapmaya başladınız testleri ?
Ben yaklaşık bir sene kadar kullandım bu testleri 12-13-14. bu günlerin birinde mutlaka pik gördüm hiç sekmemişti. 28 günde bir regl görüyorum ben de. Diğer ay da takip edip duruma göre doktora görünmenizi öneririm yine de. Polikistik over söz konusu olabilir.Düzenli günü gününe adet oluyorum 30 günde 1 her ay ama bu ay ilk kez başladım teste stresten dolayı gecikti sanırım bu testler stres yapıyor ister istemez diye düşünüyorum:)
resimler de hepsini göremediğim için çok fazla yapamıyorum maalesef. Kurudukları içinde net görünmüyor.Adet bitiminden 3 gün sonra yapmaya başladım döngüm 30 gün ama yada testi yanlış mı yaptım acaba hergün aynı saatlerde yaptım sıvı alımınıda keserek ama bilemedim kafamda deli Sorular :)))
31 30 benimdeDöngünüz kaç gün oluyor sizin benim 30