- 11 Eylül 2020
- 239
- 165
- 53
- Konu Sahibi Elma_armut
-
evet pikkk mutlaka değerlendir. Ay bir ben göremedim bu piki yaaa bugün regl günüm hala pik yokkızlar selam, bu test pik mi sizce? birkaç yapay zekaya sordum pik değil diyor ama bakıyorum t sanki daha koyu duruyor. sizce pik mi değil mi?
ayy teşekkür ederimm :) pcos mu var sizde?evet pikkk mutlaka değerlendir. Ay bir ben göremedim bu piki yaaa bugün regl günüm hala pik yok
bilmiyorum ki ne var bendeayy teşekkür ederimm :) pcos mu var sizde?
benim de öyle görünüm olarak var kanda da amh değeri 9.21 çıktı kanda da var yani.bilmiyorum ki ne var bende
yani bir doktor pcos yok dedi biri var dedi. Kan tahlillerde yok ama görünüm olarak var sanırım
inşallah canım. Ben e nabzıdan bakıyorum amh değerm hic alınmamıs benim.benim de öyle görünüm olarak var kanda da amh değeri 9.21 çıktı kanda da var yani.
inşallah enn kısa zamanda sağlıkla hamile kalırız :)
aaa doktorunuz bakmadı mı acaba? reglin 2. veya 3. günü bakılması lazım aslındainşallah canım. Ben e nabzıdan bakıyorum amh değerm hic alınmamıs benim.
Sizin adetleriniz düzenli mi acaba kcinci gun pik gördünüzaaa doktorunuz bakmadı mı acaba? reglin 2. veya 3. günü bakılması lazım aslında
evet genelde düzenlidir ve 28 günde bir olurum. bazen erken veya geç olabilyor 1-2 gün ileri veya geri gidebiliyor ama oda 4 ya da 5 ayda bir ancak. döngümün 14. günü pik gördümSizin adetleriniz düzenli mi acaba kcinci gun pik gördünüz
evet genelde düzenlidir ve 28 günde bir olurum. bazen erken veya geç olabilyor 1-2 gün ileri veya geri gidebiliyor ama oda 4 ya da 5 ayda bir ancak. döngümün 14. günü pik gördüm
maalesef ben hiçbirinde pik göremedim :/ biraz daha teste devam edin derimBu testlerde pik var mi sizce ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım biter bitmez adetim teste başladım da
Ediyorum canım ya yine de merak ettim ikinci test koyu gelince acaba mi dedimmaalesef ben hiçbirinde pik göremedim :/ biraz daha teste devam edin derim
testte mi bir sıkıntı var anlamadım biraz ince bir çizgi ile belirmiş yaa. ama dediğin gibi belki ikinci test olabilir emin olamadım şimdi :/Ediyorum canım ya yine de merak ettim ikinci test koyu gelince acaba mi dedim
Ama yine de devam edeceğim ya bakalım hayırlısı inşallahtestte mi bir sıkıntı var anlamadım biraz ince bir çizgi ile belirmiş yaa. ama dediğin gibi belki ikinci test olabilir emin olamadım şimdi :/
İlk yaptığımda o ikinci böyleyditestte mi bir sıkıntı var anlamadım biraz ince bir çizgi ile belirmiş yaa. ama dediğin gibi belki ikinci test olabilir emin olamadım şimdi :/
hmm böyle bakınca nasıl silik geldi :/ yani tam pik olmamış gibiİlk yaptığımda o ikinci böyleydi
Kafam rahat olsun yetiyor zaten ikinci kimyasal gebeliğim olduğu için sürekli araştırma dayım zaten dün doktora gittim rahim duvarı şimdilik ince 6 mm yumurtalama olmuş olsaydı biraz yüksek olurdu diye düşünüyorum zatenhmm böyle bakınca nasıl silik geldi :/ yani tam pik olmamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?