Pik mi kızlar

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
647
220
Kızlar testime bakar mısınız pik mi sanki yarın olacak gibi demi

Eklentiler

• 15399AB1-9F44-4679-B7C4-FFAEB1983428.jpeg
    15399AB1-9F44-4679-B7C4-FFAEB1983428.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 48
aksam yemek yedın mısal çay kahve sıvı almadan once yapsan ıyı olur :::) ben 8 gıbı yaptım yıllarca.

Teşekkür ederim sağolun. Sizi bu konularda tecrübeli gördüm bir şey sormak istiyorum . Ben 4 gün önce doktora gittim genel kontrol için bana 15 mm yumurtan var dedi adetimin 14. Günüydü 16 18 20 ilişki olsun dedi bugünde 18. Günü geç mi kaldım yumurtlamak için acaba

Teşekkür ederim sağolun. Sizi bu konularda tecrübeli gördüm bir şey sormak istiyorum . Ben 4 gün önce doktora gittim genel kontrol için bana 15 mm yumurtan var dedi adetimin 14. Günüydü 16 18 20 ilişki olsun dedi bugünde 18. Günü geç mi kaldım yumurtlamak için acaba
18mm de de catlıyor 20 21mm de de . gunde 1 ya da 2 mm buyurmus. tam yakalamıs da olabılırsın (yuksek ıhtımal) bellı olmuyor o. sen guzel seyler dusun. bnım oglumda cuma kontrole gıttım 15 mm folikul gorduk hafta sonu degerlendır dedı pazartesı gıttım catlamıstı. :) kısıye gore degısıyor

18mm de de catlıyor 20 21mm de de . gunde 1 ya da 2 mm buyurmus. tam yakalamıs da olabılırsın (yuksek ıhtımal) bellı olmuyor o. sen guzel seyler dusun. bnım oglumda cuma kontrole gıttım 15 mm folikul gorduk hafta sonu degerlendır dedı pazartesı gıttım catlamıstı. :) kısıye gore degısıyor

Anladım canım bu aralar olabilir yani teşekkür ederim

benimde böyle yarın öbür gün pik olur herhalde

Eklentiler

• D16149DD-56F6-4BD2-A618-DB5073CD031D.jpeg
    D16149DD-56F6-4BD2-A618-DB5073CD031D.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar merhaba öncelikle umarım gebe kalır isteyen herkes.Ben ilk kez Ekim ayında ovülasyon testi kullandım çok şükür kullandığım ay hamile kaldım çok araştırdım belki size de faydası olur her iki günde ilişkiye girdik biz ama yumurtalamadan iki gün önce ilişki olmuştu sonra yumurtalama ve çatlama gününü degerlendirdik sonrada tekrar 2 günde bir oldu yumurtlamadan 15 gün geçince hamile olduğumu da ovulasyon ile öğrendim

Yumurtlama ve çatlama görmüştüm sonra zaten siliklesmisti ta ki ,ya elimde test kaldı yapıyım diye ovülasyon yaptığımda işler değişti adete 5 gün kala ovulasyonda pik gördüm sonra dedim belki yumurtluyorum yarına çatlar dedim çatlamadi 5 gün hep pik gitti ben hamile olduğumu oradan anladım ama tabi belirtilerin de vardı demem o ki ben ovulasyonun çok faydasini gördüm

Akşam saat 10 da tekrarlayacam testi koyulaşma olmazsa değerlendirmeyip yarını mı bekleyeyim acaba ? Dünde ilişki olmadı
.aksamkı testi de atar mısın buraya . Koyulasmazsa yarına atlayabılırsın. Ama bana doktorum 3 gün üst üste ılıskı onermıstı:)) spermden sıkıntı yoksa yanı

X