Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır ama aksama tekrar yap pik olacak bugun gıbı duruyorKızlar testime bakar mısınız pik mi sanki yarın olacak gibi demi
hayır ama aksama tekrar yap pik olacak bugun gıbı duruyor
aksam yemek yedın mısal çay kahve sıvı almadan once yapsan ıyı olur :::) ben 8 gıbı yaptım yıllarca.Kaç gibi yapmam doğru olur
aksam yemek yedın mısal çay kahve sıvı almadan once yapsan ıyı olur :::) ben 8 gıbı yaptım yıllarca.
18mm de de catlıyor 20 21mm de de . gunde 1 ya da 2 mm buyurmus. tam yakalamıs da olabılırsın (yuksek ıhtımal) bellı olmuyor o. sen guzel seyler dusun. bnım oglumda cuma kontrole gıttım 15 mm folikul gorduk hafta sonu degerlendır dedı pazartesı gıttım catlamıstı. :) kısıye gore degısıyorTeşekkür ederim sağolun. Sizi bu konularda tecrübeli gördüm bir şey sormak istiyorum . Ben 4 gün önce doktora gittim genel kontrol için bana 15 mm yumurtan var dedi adetimin 14. Günüydü 16 18 20 ilişki olsun dedi bugünde 18. Günü geç mi kaldım yumurtlamak için acaba
18mm de de catlıyor 20 21mm de de . gunde 1 ya da 2 mm buyurmus. tam yakalamıs da olabılırsın (yuksek ıhtımal) bellı olmuyor o. sen guzel seyler dusun. bnım oglumda cuma kontrole gıttım 15 mm folikul gorduk hafta sonu degerlendır dedı pazartesı gıttım catlamıstı. :) kısıye gore degısıyor
Gerçekten dediğin gibi oldu canımhayır ama aksama tekrar yap pik olacak bugun gıbı duruyor
ooo maşAllah bende takipteyim bakalımGerçekten dediğin gibi oldu canım
ooo maşAllah bende takipteyim bakalım
evetttSizde yumurtlama testi mi yapıyorsunuz
benimde böyle yarın öbür gün pik olur herhalde
inşAllah canım ya hayırlısı bakalım eski testleriniz nasıl fotosu varmıOlur canım mutlaka devam et bende yarın olacak diyorum 1 haftadır ümidim bitmişim nerdeyse oldu
Canım sence benimde akşama doğru pik olur mu ? Saat 3 te yaptım bunuaksam yemek yedın mısal çay kahve sıvı almadan once yapsan ıyı olur :::) ben 8 gıbı yaptım yıllarca.
Sen aksam yap ama yarın pik olacak bence kacmasın gunun Boyle cok koyu gordugunuzde aksam mutlaka yineleyin :))Canım sence benimde akşama doğru pik olur mu ? Saat 3 te yaptım bunu
Akşam saat 10 da tekrarlayacam testi koyulaşma olmazsa değerlendirmeyip yarını mı bekleyeyim acaba ? Dünde ilişki olmadıSen aksam yap ama yarın pik olacak bence kacmasın gunun Boyle cok koyu gordugunuzde aksam mutlaka yineleyin :))
.aksamkı testi de atar mısın buraya . Koyulasmazsa yarına atlayabılırsın. Ama bana doktorum 3 gün üst üste ılıskı onermıstı:)) spermden sıkıntı yoksa yanıAkşam saat 10 da tekrarlayacam testi koyulaşma olmazsa değerlendirmeyip yarını mı bekleyeyim acaba ? Dünde ilişki olmadı