- 5 Mart 2025
- 122
- 15
- 13
- 27
- Konu Sahibi sutlukahvem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan 7. Pik gibi. Günlerin sayıları varsa görünmüyorKızlar 11 pik sanki o gün bel ağrısı ve akıntı yaşadım
Aynen canım bende üstten saydım üstten 11 demek istemiştimAlttan 7. Pik gibi. Günlerin sayıları varsa görünmüyor
Aynen canım bende üstten saydım üstten 11 demek istemiştimo günü degerlendirmedm ama bir gün önce ve bir gün sonrasını değerlendirmiştim umarım bu ay güzel haber gelir
Ben de bu ay ilk kez bu testleri denedim İnşallah olur beklemedeyimbenim herseyim ters zaten
Öncesi daha da önemli diyorlar zaten değerlendirme açısından. Ama ben çok da bilemiyorum zira hala tutturamadım
![]()
İnşallahBen de bu ay ilk kez bu testleri denedim İnşallah olur beklemedeyim
Benimde 2 kürtajım var maalesef inşallah bu ay güzel haber alırız hepimizİnşallahben kaç ay yaptım olmadı 1 senedir ugrasiyorum. 1 tane de kurtajim var bu süreçte kalbi durduğu için
İnşallahBenimde 2 kürtajım var maalesef inşallah bu ay güzel haber alırız hepimiz
İnşallah daha teste çok var ama ya nasıl geçecek günlerİnşallahben bu ay degerlendiremedim gerci, senin güzel haberini görürüz inşallah
![]()
Bata kaç var kiİnşallah daha teste çok var ama ya nasıl geçecek günler
15 Şubat'ta olmuştum en son takvim 17 gösteriyor ben 20 den önce yapmayı düşünmüyorum ama asır var sankiBata kaç var kizaten yumurtlama ile regl arası yıl gibi geliyor
![]()
En garantisi o ama beklemeye sabretmesi zor. İnşallah olur bu ay15 Şubat'ta olmuştum en son takvim 17 gösteriyor ben 20 den önce yapmayı düşünmüyorum ama asır var sanki
İnşallah ya 10 gün var az da değilEn garantisi o ama beklemeye sabretmesi zor. İnşallah olur bu ay![]()