Pik gününde mi çatlama gününde mi ilişki?

busray74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
37
9
26
Selamlar arkadaşlar dün koyu pik T çizgisini gördüm ve ilişki yaşandı ama şuan nöbetteyim yaşamadık geçerliliği var mıdır ? Umarım vardır

Selamlar arkadaşlar dün koyu pik T çizgisini gördüm ve ilişki yaşandı ama şuan nöbetteyim yaşamadık geçerliliği var mıdır ? Umarım vardır
Canım sperm 72 saat canlı kalıyor içerde dün pik görüp değerlendirdiysen olacağı varsa olur zaten gün aşırı diyolar zaten bugün tekrar test yaptın mo silikleşme varmı testte silikleşme varsa çatlamıştır yarın mutlaka değerlendirin

Evet canım dün pikti bugün silik.yarın için bakacağız teşekkürler

Canım o herkeste farklı oluyor. Bak ben 15 ay uğraştım. Bazı aylar yumurtlama öncesi yumurtama günü ve çatlama gününü 3 günü değerlendirdiğimiz oldu. Bazı aylar sadece çatlatma değerlendirdik. Bazı aylar yumurtlama öncesi ve çatlama değerlendirdik. Bazı aylarda sadece pik günü değerlendirdik. İnan hiç birinde olmadı. Bu ay da elimde bi tane ovülasyon testi kalmıştı/ yaptım ve pik gördüm. Ama değerlendiremedik çok hastaydık. Neyse amannn bu ayı da geçelim dedik. Ertesi günü değerlendirdik. O gün çatlama oldu mu olmadı mı bilmiyoruz ama muhtemelen çatlamaydı. Hamile kalmışım

hayırlısını versin inşallah rabbim darısı benim başıma demek değişiyor herkeste nasip tutarsa diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…