• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pik günüm ne yapmalıyım

Busra983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
49
11
3
IMG_20241225_125934.jpg

Kızlar merhaba, ne yapmalıyım ne yemeliyim bana yazabilir misiniz? biz bundan önceki 3 günde aralıksız değerlendirdik tam pik olmasa da 3 günde de ikinci çizgi belirgindi yine sabah testi yaptım ilk defa bunu gördüm yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20241225_103205.jpg
    IMG_20241225_103205.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 13
Eki Görüntüle 3526404
Kızlar merhaba, ne yapmalıyım ne yemeliyim bana yazabilir misiniz? biz bundan önceki 3 günde aralıksız değerlendirdik tam pik olmasa da 3 günde de ikinci çizgi belirgindi yine sabah testi yaptım ilk defa bunu gördüm yardımcı olur musunuz
Merhaba hayırlı olsun insalalh pozitif sonucu da görmek nasip olur şimdi bugün ve yarın muhakak ilişki olmalı iyi değerlendir ve ilişki sonrası 15 dk kalkma ayakları havaya dik ve havuç tüket avakoda tüket 14 gün sonra test yap gebelik için

Çok teşekkür ederim amin inşallah mutlaka dediklerinizi yapacağım🙏🏻
Merhaba hayırlı olsun insalalh pozitif sonucu da görmek nasip olur şimdi bugün ve yarın muhakak ilişki olmalı iyi değerlendir ve ilişki sonrası 15 dk kalkma ayakları havaya dik ve havuç tüket avakoda tüket 14 gün sonra test yap gebelik için

İnşallah faydası olacaktır hatta havucu ve avakoda dilimleri gebelikde kahvaltı da bile yemeliyiz tüketmeliyiz birer dilim dahi olsa nedeni ise bebek karnimizda tutunması sağlıyor

Yeşil mercimek yemeği fındık ceviz bunları da yumurtlamayı dönemi ve gebelik testi pozitiflik verene kadar tuketmelisin sonrası da devam edebilirsin ki cevize zaten gebelikde muhakak günde 1 tane almalisin

Bunu bilmiyordum daha önceki gebeliğimde de tutunma olmadığı için düşük yapmıştım daha önce bilseydim keşke artık mutlaka her gün deneyeceğim tekrardan teşekkür ederim 🙏🏻☺️

Back
X