PİJAMA DUNYASi ürünleri satılmıştır..

4G gizia marka çok sik elbise.38-40 beden.
.
elbisenin arkasi.20 tl. sort takim 5 tl.
36 beden 5 tl

Son düzenleme:
Canım merhaba baykuşlu piajama 10 tl mi anlayamadım,bir de geniş beden mi 38/40 denilmiş ama esnek mi onu sorayımn,siyah ve lacivertli,kırmızılı tunik de geniş mi tayt üstü için 42 bedenim

Canim baykuslu pijama dediğin birinci resim dekiyse o satildi.kirmizi ve lacivertli tunik 42 bedene uygun.tayt ustune çok sik durur. 10 TL.

İki tane baykuşlu var altları değişik olan ikisi de güzel farketmez,siyah tunik de var tayt üstüne dediğin onun bedeni 42 ye olur mu

Canim siyah tunikte 42 ye olur.iki tunikte tayt üstü ne uygun.istediklerini ozelden yaz ayirayim canim.

Canim siyah tunikte 42 ye olur.iki tunikte tayt üstü ne uygun.istediklerini ozelden yaz ayirayim canim.

Ben bikaç ürün daha beğendim diğer sayfalardan birine ulaşamadım kargolandı mı hiç bilmiyorum şuan ayırma aşamasında kaldım yani
ama sen bana özelden yazar mısın baykuşlu,siyahlı,kırmızılı tunikler nekadara gelecek.Takas yapayım dedim ama henüz olmadı.

Canim ozelden yazdim sana.tunikler 10 ar tl.pijama takimlari 15 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…