• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma ve Corasprin kullanımı

Benim de aynı canım seninle iğneni kullan sakın ihmal etme ben şuan 32+2 oldum hala iğne ve corasprine devam ediyorum..ilk bebeğimi 20. Haftada kaybetmiştim..kaç prof kaç doktor gezdim hepsi iğne kullan dedi zaten zararı yok faydası var iğnenin bebeğin daha iyi besleniyo hem..
Evet seninle aynıyız cnm bende 26.haftada kaybettim.Doktorla dün görüştüm tekrar.simdi hergün hamilelik olusmadan önceden coraspin başlıca m.igneyide keseyi görünce başlayabilirz dedi.sen iğneye hamile olur olmazmi başlamıştın

Evet seninle aynıyız cnm bende 26.haftada kaybettim.Doktorla dün görüştüm tekrar.simdi hergün hamilelik olusmadan önceden coraspin başlıca m.igneyide keseyi görünce başlayabilirz dedi.sen iğneye hamile olur olmazmi başlamıştın
Evet canım iğneye hemen başladım düşün ki beta hgc 135 gibi bişeydi daha..20 kasımda corasprin başladım SAT 10 aralık yani onu da aylar önceden başlamadım folbiol kullandım bir kaç profun önerisiydi içinde en yüksek folik asit olan buymuş ve bizim durumumuzda bu önemliymiş..

Bencede bikaç doktorla ve hematologla görüş. Bana içini ferah tut ikincisinde sıkıntı olmaz dediği için güveniyorum. hayirlisi
Ben medikal parka iğne dozum yeterli mi diye bi hematologla görüşmeye gitmiştim adam ilgilenmedi bile bi de iğneye gerek yok demişti sinir olmuştum..kendim gidip özel labaratuarda antifaktör xa testi yaptırmıştım 180 tlye..boşuna hematolog gezmeyin bence eğer önceden senin vücuduna atan bi pıhtı yoksa ilgilenmiyolar..

Evet canım iğneye hemen başladım düşün ki beta hgc 135 gibi bişeydi daha..20 kasımda corasprin başladım SAT 10 aralık yani onu da aylar önceden başlamadım folbiol kullandım bir kaç profun önerisiydi içinde en yüksek folik asit olan buymuş ve bizim durumumuzda bu önemliymiş..
Peki pihtilasma sorunu olanlar folikasitidemi 9 ay kullaniyor yoksa ucuncu ayda kesiliyormu normal gebeler gibi ayrica b12 oda onemliymis cunku

Peki pihtilasma sorunu olanlar folikasitidemi 9 ay kullaniyor yoksa ucuncu ayda kesiliyormu normal gebeler gibi ayrica b12 oda onemliymis cunku
4 ay kullanıyosun folik asit sonra çoklu vitamin veriyo doktor onun içinde de az miktarda oluyo zaten onu da doğuma kadar kullanıyosun ..b12 kullanmadım ben hiç ama decavit içiyorum onun içinde vardır mutlaka

0,4 cleaxan ve 100mg corasprin kullanıyorum şuan gerçekten kafam karışık kimi doktor 32. Haftada bırak aspirini derken kimi doktor 37-38. haftaya kadar kullanabilirsin diyor..bu tedaviyi görenler lütfen siz kaçıncı haftada bıraktınız?bi sorun yaşadınız mı hamilelikte ya da bebeğiniz doğduğunda?ya da şuan hala hamile olan arkadaşlar sizin doktorlarınız ne söylüyor bu konuda?

0,4 cleaxan ve 100mg corasprin kullanıyorum şuan gerçekten kafam karışık kimi doktor 32. Haftada bırak aspirini derken kimi doktor 37-38. haftaya kadar kullanabilirsin diyor..bu tedaviyi görenler lütfen siz kaçıncı haftada bıraktınız?bi sorun yaşadınız mı hamilelikte ya da bebeğiniz doğduğunda?ya da şuan hala hamile olan arkadaşlar sizin doktorlarınız ne söylüyor bu konuda?
Aspirin ve ağrı kesici olarak kullanılan diğer Non-steroid antienflamatuar ilaçlar hamileliğin 32-33. haftasından sonra kesilmelidir. Aksi takdirde bebeğin kalbinde bulunan “ductus arteriosus” damarının doğumdan sonra kapanması önleyerek bebekte “doğuştan (konjenital) kalp hastalığı” oluşmasına zemin hazırlayabilir.

Kesinlikle 32.haftadan sonra içme çok olmazsa olmaz bir ilaç degil zaten önemli olan igne ;)

merhabalar bi kalp durnasi iki dusugm var bu kan pihtilasma testini yaptrmak istyrm kendim gidip yaptrablrmiym dr mu talep etmeli ayrica sonuclari almak bir iki ayi buliyo mu nette oyle yaiyorda ve corasprini dr vermedende kendim kullanabilr miyim hamile kalana kadar ve hamilelikte zarari olur mi

Back
X