• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma testleri

Evet drum verdi kendi muayenehanesi var ama öğleden sonra dr olmuyor. Yaşadığım yerde maalesefki özel hastanelerde öğleden sonra kadın doğumcu bulamadım sadece devlet acillerinde var
Ilacın adı saytotek mi o zaman bekleyın başladıysa kanamanız devamı gelır bende 7 haftalık dusurdum

Ben Hatay’da yaşıyorum pıhtılaşma ve genetik testlerimi Mkü de kadın doğum doktorunda istetmiştim ve 3-4 haftada çıkmıştı

Ben Hatay’da yaşıyorum pıhtılaşma ve genetik testlerimi Mkü de kadın doğum doktorunda istetmiştim ve 3-4 haftada çıkmıştı
Devlette en az 3 düşük istiyolarmış o yüzden gitmeyi düşünmüyorum. Siz kendinizde genetik test yaptırdınız mı yoksa sadece eşinize mi yapıldı

Evet o sadece bi tane verdi dil altından almam için inşallah kolay atlatırım allah sabır versin sana da tez zamanda yine nasip etsin inşallah
İnşallah benım tup bebekden başka sansım yok tuplerımı aldırdım amelıyatla daha on gun once ucuncu negatıfıde elıme aldım cok kotu bır durumdayım rabbımısteyen herkese nasıp etsın ben hem ıcmıstım hemde 1 tane rahım ıcune koymustum

Devlette en az 3 düşük istiyolarmış o yüzden gitmeyi düşünmüyorum. Siz kendinizde genetik test yaptırdınız mı yoksa sadece eşinize mi yapıldı
Bana da yapıldı eşime de yapıldı genetik test. Açıkcası benim iki şüpheli düştüğüm üç kimyasal gebeliğim vardı doktorum bundan dolayı araştırma hastanesindeki doktor istemeyebilir diye kendi kağıda yazdı testleri kaşe vurdu emrivaki olma rica et insiyatif kullanıp yapabilir dedi. Çok sağolsun yaptı ve bende birkaç alanda pıhtılaşma çıktı genetikler temizdi

İnşallah benım tup bebekden başka sansım yok tuplerımı aldırdım amelıyatla daha on gun once ucuncu negatıfıde elıme aldım cok kotu bır durumdayım rabbımısteyen herkese nasıp etsın ben hem ıcmıstım hemde 1 tane rahım ıcune koymustum
Allahm tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin çok yıpratıcı bi süreç. İnşallah sabrımızın mükafatını alırız

Merhaba arkadaşlar ben kürtaj oldum maalesef ki düşük gerçekleşmediği için. Drum bazı testler verdi bana genetik testleri pazartesi yaptırıcam. Şu ana kadar kardiyolipin ve anti beta 2 testleri yapıldı ve hepsi negatif. Bunlar tek başına bi anlam ifade eder mi pıhtılaşma yok denebilir mi yoksa genetik testleri mi beklemek gerek? Bilginiz var mı ☹️

Back