Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 2 kürtajla sonuçlanan gebelik geçirdim 7 hafta geçmeyen kalp atışını duymadığım. Doktorum genetik ve pıhtılaşma testi istedi pıhtılaşma testim çıktı Bu konuyla bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Merhabalar 2 kürtajla sonuçlanan gebelik geçirdim 7 hafta geçmeyen kalp atışını duymadığım. Doktorum genetik ve pıhtılaşma testi istedi pıhtılaşma testim çıktı Bu konuyla bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Merhabalar geçmiş olsun kan pıhtılaşmasi çıkmış bundan sonraki gebelikleriniz de kan sulandırıcı kullanmış olacaksiniz benim profili bakın isterseniz benim de öyle çıktı bende düşük yaptım maalesef ki inşallah ikinci bebeğe derken bende kürtaja bağlı polip ve sol.yumurtam yapışmış miyom.vardi oda huyumus 7.5 cm olmuş ben şuan bunlarla ilgileniyorum haftaya ameliyat.olcam histereskopi hayırlısı olsun inşallah sağ salim Allah isteyen herkese anne baba duygusu sağlıklı hayırlı evlatlar ile yaşatsın rabbim
Homozigot olunca ve birde pai 4/5G olunca kan sulandırıcı başlatıyorlar . Pıhtılaşma var büyük ihtimal ama gebelik kayıplarının asıl sebebi budur diyemiyorlar birçok faktör olabilir diyor doktorlar