Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüksek oranda mı peki pıhtılaşmaPıhtılaşmanız var. Iğne kullanacaksınız gebe kalınca yanında hap da önerebilir doktorunuz.
Tek gen homozigot bu önemsenmeli. Ama bende iki gen homozigottu mesela daha da önemsenmeli diyelim.Yüksek oranda mı peki pıhtılaşma
Hımm anladım canım teşekkür ederim sen ilaç kullanıyor musun pekiTek gen homozigot bu önemsenmeli. Ama bende iki gen homozigottu mesela daha da önemsenmeli diyelim.
Hamilelikte kullandım. Oksapar iğne ve corasprinHımm anladım canım teşekkür ederim sen ilaç kullanıyor musun peki
Anladım canım teşekkür ederimHamilelikte kullandım. Oksapar iğne ve corasprin
1.5 ayNe kadar sürede çıktı sonucunuz
Üniversite hastanesinde de mi vermiştiniz1.5 ay
Şehir hastanesinde, tıbbı genetik bölümündeÜniversite hastanesinde de mi vermiştiniz
Ya ben femera tedavisi gördüm cumartesi de çatlatma iğnesi yapılacak. Bu ay gebelik olursa hemen kan sulandırıcı iğnemi başlanıyor yoksa ben şimdiden kan sulandırıcı alsam mıBende heterozigot var gende ama bir kaybım olduğu için doktor bu gebeliğimde iğne verdi. sizinki homozigot size de iğne verebilirler. Hamile kalır kalmaz doktorunuz ile görüşmeniz önemli bu yüzden
Bunu tedavi gördüğünüz doktor söyleyebilir ancakYa ben femera tedavisi gördüm cumartesi de çatlatma iğnesi yapılacak. Bu ay gebelik olursa hemen kan sulandırıcı iğnemi başlanıyor yoksa ben şimdiden kan sulandırıcı alsam mı
TeşekkürlerBunu tedavi gördüğünüz doktor söyleyebilir ancak
Merhaba gen testini verdiğinizde adet öncesi sonra veya adetliyken falan givi fark ediyormu test sonucu bilgi verebilir misinizTeşekkürler
Benimde üç genimde var hamilelik te ne zaman kullanilirHamilelikte kullandım. Oksapar iğne ve corasprin