• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma sonucu

Sedhak35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
27
1
86
Kızlar benim 3 yaşında oğlum var pcos olduğu için klomenle gebe kaldım. Mart ayinda hamile olduğumi öğrendim çok mutlu olduk oğlum abi olucak derken malesef kese gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum korunmadan hemen hamile kalırsın sorun yok dedi bende tmam dedim ama pcos varya zor gebe kalıyorum o gebelik için ovulasyon testleri macunlar.... Neyse korunmadim ! Ve 20 gün dinlendikten sonra tek ilişkide gebe kalmışım ve dış gebelik oldu. Ameliyat oldum tupum alınmadan gebelik oldu ve doktorum çok az hasarlı dedi kontrollere gittim tüp onarmis kendini dedi. Pıhtılaşma testi yaptırdım 6 ay dinlenme sürem doldu ve pıhtılaşma çıktı korunmayı bırakmıştık ve pıhtılaşma olmaz oğlumda da olmalıydı diye düşünüyorum ne yapicam bilmiyorum pihtilasmam çok mu yüksek bilmiyorum bilgisi olanlar lütfen bana bı yol gosterin 😭

Eklentiler

• IMG_20211123_131255.jpg
    IMG_20211123_131255.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 52
Pıhtılaşmanız var görünüyor. İyi bir hematoloji doktoruna gidebilirsiniz. Bazı kadın doğum doktorları pıhtılaşmayı pek ciddiye almıyor. Fakat çözülmeyecek bir problem değil hamilelikten önce ve hamilelik sürecinde kan sulandırıcı kullanabilirsiniz.

Pıhtılaşmanız var görünüyor. İyi bir hematoloji doktoruna gidebilirsiniz. Bazı kadın doğum doktorları pıhtılaşmayı pek ciddiye almıyor. Fakat çözülmeyecek bir problem değil hamilelikten önce ve hamilelik sürecinde kan sulandırıcı kullanabilirsiniz.
Doktorum coraspirin 100 kullanmamı söyledi merak ettiğim yüksek mi pihtilasmam bunu nasıl anlarm

Back