Merhaba, hikayemiz çok benziyor. 2 genimde mutasyon var benimde bir Heterezigot bir de homozigot 3 kaybım var ilk ikisinde pıhtılaşmayı bilmiyorduk sonuncu gebeliğimde ben de coraspin ve 0.4'lük oksapar kullandım ama yine kaybettim bebeğimi. Hepsini de 7'den 8.haftaya girerken kalp durması olarak kaybettim. Sonuncusu temmuz ayındaydı.
En sonunda artık başka şeylere de bakmaya karar verdik derin bir araştırma yaptırdık şehir hastanesinde hormon testleri + otoimmün hastalık testleri + spermiyogram + usg + genetik test ve HSG hepsini tek tek yaptırdık bir tek hsg de rahimde küçük bir perdemsi birşey çıktı onun da operasyonunu oldum Ekim ayında. Şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum hatta Hematolojiye de gittim pıhtılaşma için 10 tüp kan verdim kan ile ilgili herşeye bakıldı tam 63 tane değere bakıldı sonuçlarımı da SALI günü götürücem hepsi normal görünüyor. Yani doktorumu falan da değiştirdim son kaybımda şimdiki doktorumda hamile kaldığında 6 binlik ile başlayacağız dedi sanırım kiloyla da alakası varmış iğnelerin dozunun ama şöyle bir durumda var son gebeliğimde 4 binlik oksapar ile ben kanama geçirdim hastanede yattım falan 6 binlik ile nasıl olacak hiç bilmiyorum. Tüp bebek çözüm olmuyor bizim için ben de çok düşündüm ama bizde hamile kalamama sorunu olmuyor hamileliği devam ettirememe problemi oluyor o yüzden zar atmak gibi hem riskli hem çok yorucu çok yıpratıcı.. Sürekli hamile kalıp korkularla yaşıyoruz. Şahsen ben öyleyim artık.
Mutlaka siz de bir hematoloji ve perinatoloji bölümüne başvurun normal kadın doğumcular çok anlamıyor iğne olayını ben onu farkettim. Perinatoloji ye gidebilmek için de hamile olmanız gerekiyor böyle bir paradoks var. Deneme yanılma yöntemi yani
biraz uzun yazdım ama süreç sıkıntılı olduğu için detaylı anlatmak istedim umarım yardımcı olabilmişimdir.