Pıhtılaşma gen sonucum arkadaşlar bilgisi olan yardım ?

Gecebella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
23
4
32
7F1923B1-9DBC-41AE-BC7D-5F3A23BD0539.jpeg

Arkadaşlar 2 kez dış gebelik bir kimyasal yaşadım ilk dış gebelikte sağ tüpüm alındı ikincisinde iğne ile düştü hiç çocuğun yok pıhtılaşma test sonucum bu şekilde çıktı çok acı çektim tekrar doğal yolda kalsam yine dış gebelik olur dedi doktor büyük ihtimalle o yüzden hamile kalmadan önce tekrar dış gebelik olmaması için izmirde önerebilceğiniz bir doktor varmı yada başına gelenler tecrübelerini yazabilir mi hamile kalmadan önce ne kullanmam gerekiyor varmı başına gelen sonucu bu şekilde çıkan ?

Eki Görüntüle 3507036
Arkadaşlar 2 kez dış gebelik bir kimyasal yaşadım ilk dış gebelikte sağ tüpüm alındı ikincisinde iğne ile düştü hiç çocuğun yok pıhtılaşma test sonucum bu şekilde çıktı çok acı çektim tekrar doğal yolda kalsam yine dış gebelik olur dedi doktor büyük ihtimalle o yüzden hamile kalmadan önce tekrar dış gebelik olmaması için izmirde önerebilceğiniz bir doktor varmı yada başına gelenler tecrübelerini yazabilir mi hamile kalmadan önce ne kullanmam gerekiyor varmı başına gelen sonucu bu şekilde çıkan ?
Kimse yokmu 🥺

Geçmiş olsun ben de 1 düşük yaptım benim test sonuçlarım daha çıkmadı. Bu sonuç için genetik doktoru ve kadın doğumcuyla görüşün büyük ihtimalle asprin veya kan sulandırıcı iğneler verilecektir. Burdan okuduklarımdan bunu çıkardım. Bi de dış gebelik için başka test yaptırdınız mı kromozom analizi vs? Hormonlarınıza vs de baktırmanızı öneririm adetin 2. Günü. İnşallah sağlıkla ilerler bi sonraki 🙏🏻

Tehlikeli olanlar prototombin (faktör 2) ve faktör 5 leiden diye biliyorum . Onlar normal çıkmış .

X