- 8 Mart 2015
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi melisilemb
Merhabalar. Belki on yılı aşkın bir süredir burnumu yaptırmak istiyorum. Herhangi bir sağlık sorunum yok ancak görüntü olarak literatürde "yunan burnu" olarak geçen düz ve yüksek alına sahip bir burna sahip olduğum için ifadem çok sert ve görüntüm hiç estetik değil. Bu anlamda yıllardır cesaret edemedim çünkü geleneksel yöntemlerle alın kısmındaki yüksekliğe müdehale edilemiyordu. Şimdi ise yeni yeni duyduğum piezo tekniği (yanlış bilmiyorsam ultrasonik dalgalar) ile artık bu bölge üzerinde çalışılabiliyor. Bu teknik sayesinde de artık istediğim görüntüye sahip olmak için dr araştırıyorum.
Op. Dr. Oğuz Kaan Önder ve Op. Dr. Mustafa Demir bu alanda başarılı bulduğum doktorlar. Bir kaç hafta sonra Oğuz Bey'e kontrole de gideceğim.
Bu teknikle ameliyat yapan dr. bilen ve önerisi olan var mı merak ediyorum. (İSTANBUL)
Hepinize güzel ve mutlu günler dilerim.
Op. Dr. Oğuz Kaan Önder ve Op. Dr. Mustafa Demir bu alanda başarılı bulduğum doktorlar. Bir kaç hafta sonra Oğuz Bey'e kontrole de gideceğim.
Bu teknikle ameliyat yapan dr. bilen ve önerisi olan var mı merak ediyorum. (İSTANBUL)
Hepinize güzel ve mutlu günler dilerim.