Bende oyle dusunuyorum ama yorum yok pek porselen hakkinda yakindan baktim guzel gozukuyor ama bilemedimPierre cardinin yemek takimi da mi varmis. Ben ilk defa duydum porseleni hakkinda bir bilgim yok ama modeline bayildim cok guzel. Kendi markasina zarar vermemek icin kotu urun yapacagini sanmiyorum ben ama internetten bir arastirsana bakalim ne cikacak. Yada porseleni ne porseleniymis
Modeli çok cici canım... Ancak arkadaşın dediği gibi porselenini eline alıp incelediğinde anlayabilirsin ancak kalitesini...
Ayrıca yemek takımını 12 kişilik için düşünüyosan benim sana tavsiyem daha sade bir model alman... Bu desen günlüğe yada kahvaltıya daha çok gider... bence tabi :)
Ağır bir misafirin geldiğinde çiçekli böcekli tabaklardan yemek yemeleri biraz abes olabilir :26:
Bende oyle dusunuyorum ama yorum yok pek porselen hakkinda yakindan baktim guzel gozukuyor ama bilemedim
Canim tesekkur ederim yorumun icin ben hunu gunluge alacagim zaten misafirlik var bende sade modelleri seviyorum misafire boyle almam zaten gunluk yazmayi unutmusumporseleni elime alip baktim ince porselen bone china sanirim hafifbtabaklar ama desenleri anlamabin hi yolu varmidir oi cikarmi diye
Canim bence guzel bi takim 24 parca fiyatida sanirim 180 tlydicanım bu yemek takımının fiyatı ne kadardı acaba ben de begendim gerçi daha sade bişe istiyorum pahalı olmayan sıksık makinada yıkanmaya dayanıklı
Canim bence guzel bi takim 24 parca fiyatida sanirim 180 tlydi
yaa gerçekten mi çok sevindin çünkü şu an indirimde 2 bin tl hemde kare modellerdecanım benim ben karacadan almıştım hiç memnun kalmadım param boşuna gitti..yaklaşık 3 ay önce pierre cardin yemek takımı,çatal bıçak takımı,kahvaltı seti ve tencere takımı aldım çok memnunum o yüzden tavsiye ederim.