• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Pierre cardin mi,chicco bebek arabasi mi? lütfen yardim!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sumay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sumay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
311
51
118
41
Ankara
merhaba arkadaslar, birkac aydir bebek arabalarini arastiriyorum iki marka arasinda bir türlü karar veremiyorum.Benim aradigim özellikler bebek arabasinin cok hafif olmasi ve katlandiginda az yer kaplamasi.piyasadaki en hafif,az yer kaplayan ve kullanisli arabalar pierre cardin PS 2010 w travel system ve chicco lite way. bu modelleri kullanan arkadas var mi? pierre cardin travel syystem puset ve ana kucagi birlikte 500 TL civari, chicco puset 220 TL bebek dogdugundan itibaren kullanilabiliyor ama ayrica ana kucagi almam gerekiyor.
kararsiz kaldim fisfisfis
fkirlerinizi yada daha farkli önerilerinizi beklyiorum doguma 1 ay kaldi artik almak istiyorum...
yardim lütfen!

Eklentiler

• $17829653xdj.jpg
    $17829653xdj.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 815
  • $178296535by.jpg
    $178296535by.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 703
  • $lite_way_en_ucuz_chicco_bebek_arabalar_____pusetler_chicco_lite_way__146.jpg
    $lite_way_en_ucuz_chicco_bebek_arabalar_____pusetler_chicco_lite_way__146.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 3.791
  • $chicco-liteway-umbrella-stroller-angle.jpg
    $chicco-liteway-umbrella-stroller-angle.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 4.114
canım ben pierrecardinin travel sistemini almayı düşünüyorum. hem az yer kaplıyo hem uygun. istanbul saraçlarda 300 e almış millet 500 çok.

red cok tesekkür ederim.. a.s.
travel sistem kullanisli olacak herhalde... ama bir sorum olacak istanbula yeni tasindik ve saraclar nerde, hangi magaza ? 500 lira olanlarla kalite olarak ayni midir cünkü neredeyse yari yariya fark var. yer konusunda yardimci olabilirsen cook mutlu olucam.
tekrar cok tesekkürler!!!!

canımm ben iki araba değiştirdikten sonraa nihayet aradığım arabayı buldumm chicco lit way kesinlikle tavsiye ederim doğumdan itibaren kullanıla biliyo hem paston hem araba az yer kaplıyor yani ben memnunum karar senin tabii:1hug:sağlıcakla al bebişini kucağına inş:emir_bebek:

canımm ben iki araba değiştirdikten sonraa nihayet aradığım arabayı buldumm chicco lit way kesinlikle tavsiye ederim doğumdan itibaren kullanıla biliyo hem paston hem araba az yer kaplıyor yani ben memnunum karar senin tabii:1hug:sağlıcakla al bebişini kucağına inş:emir_bebek:

cok tesekkürler izabelle!
:bbo: kafam karsti yine.bir kac ay oldu karar veremedim hala.... bu konuda tecrübeler cok önemli tabii kullanan arkadaslar vardir diyerek bu topici acmistim.
lite wayin cift yönlü kullanilamamasi ve ön barinin olmamasi dezavantaj ama cok az yer kaplamasi ve hafifligi ise süper....
tecrübeni paylastigin icin cok tesekkürler :1hug:

ben chicco lite way aldım çok pratik hafif ve az yer kaplıyor.travel sistem ilk 6 ay için iyi ama sonrasında kullanışlı olmuyor zaten ilk 6 ay çok fazla bir yere gidilmiyor gidilse de ana kucağıyla falan gidiyosun .bir arkadaşım pierra cardin travel sistem almıştı bebeği rahat edememiş şimdi chicco lite way almayı düşünüyor.biz de almadan önce çok araştırdık doğumdan itibaren kullanılabiliyor olması çok iyi.

arkadaslar hepinize cok teşekkür ederim.:1hug:
sarachaneyi ilk defa duydum ama karar verdigimde mutlaka bebek arabasını ve ana kucagını oradan alıcam.
chicco lite way ve pierre cardin pusetleri arasında kilo olarak fark yok yer kaplama acısından da cok büyük farklılık yok ama eger 300e alabilirsem cok daha uygun olacak.
tekrar teşekkürler!

red cok tesekkür ederim.. a.s.
travel sistem kullanisli olacak herhalde... ama bir sorum olacak istanbula yeni tasindik ve saraclar nerde, hangi magaza ? 500 lira olanlarla kalite olarak ayni midir cünkü neredeyse yari yariya fark var. yer konusunda yardimci olabilirsen cook mutlu olucam.
tekrar cok tesekkürler!!!!

canım şöyle anlatayım avrupa yakasında fatih semtine bağlı. haşim işcan alt geçidi diğer adı. taksimde otobüs şöförlerine sor onlar hangi otobüse bineceğini söyler. ya da şöyle yapalım sen nerede oturuyorsun? arabayla mı gideceksin otobüsle mi onu söyle ayrıntılı yardımcı olayım.

chicconun travel sistemleri katlanınca kocaman oluyor ve ağırlık olarak 6.5 kg dan fazla olmamalı araba bence. kaliteli evet ama benim arabamın bagajı küçük düşünemiyorum o yüzden.

cok tesekkürler Sevcan ve Red!
arabayla gidecegiz esim alt gecidi anladi.alt gecitte bir cok magaza mi var? baska bir arkadasin bahsettigi magaza pierre cardinin ana bayiisi herhalde... haftaya gidicez esimle.
chicco baston puset ve pierre cardin travel sistem arabasi arasinda kalmistim tekrar inceler karar verir alirim herhalde.
tanidigim bircok anne, 2 cocuk büyüten ablam da dahil "sakin büyük agir araba alma, en iyisi baston puset " diyorlar. bahsettigim iki model arasinda kilo ve yer kaplama acisindan fark olmadigi icin sizlere danisayim demistim.
paylasimlariniz icin cok tesekkürler! :1hug:

chicco kullandım ben çok memnunum cnm tavsiye ederim

tesekkürler,eren sezen...
chicco lite way kullananlar hafifligi,kolay kullanimindan genelde memnunlar herhalde...
cift yönlü kullanilamamasi anne icin zor oluyor mu? bir de ön barinin olmayisi? kumasinda günesin etkisiyle solma, renk degistirme olabilir yaziyor, basiniza geldi mi?

chicco multiway aldım...memnunum...bende pierre cardin 2020 ve chicco arasında kalmıştım ama chicco daha kullanışlı,sağlam vede daha tok duruyor....saraçhane de herşey çok uygun...

bende pıer cardın kullanıyorum baston tıpı ama benımkı eskı model ama iki çocuk buyuttum ve hala sapasaglam 2002 yılında almıstım

merhaba arkadaslar, birkac aydir bebek arabalarini arastiriyorum iki marka arasinda bir türlü karar veremiyorum.Benim aradigim özellikler bebek arabasinin cok hafif olmasi ve katlandiginda az yer kaplamasi.piyasadaki en hafif,az yer kaplayan ve kullanisli arabalar pierre cardin PS 2010 w travel system ve chicco lite way. bu modelleri kullanan arkadas var mi? pierre cardin travel syystem puset ve ana kucagi birlikte 500 TL civari, chicco puset 220 TL bebek dogdugundan itibaren kullanilabiliyor ama ayrica ana kucagi almam gerekiyor.
kararsiz kaldim fisfisfis
fkirlerinizi yada daha farkli önerilerinizi beklyiorum doguma 1 ay kaldi artik almak istiyorum...
yardim lütfen!

canım benim oğlum 3 aylık kış bebeği olduğu için araba almadık.biz ew tipi anakucağı aldık chicco nun evde onu kullanıyoruz çok rahat oldu.hatta ilk zamanlar beşik olarak kulladık .araba tipi ana kucağını kardeşim vermişti maxi cosi nin az kullandık ama rahat bişey oda 6 7 ay kullanılıyor.evde de mutfakta yanıma oturtuyorum onun içine iyi oluyor.arabaya gelince pieerre cardini tasiyeetmiyorlar.şikayet çok fazla ben önceleri kraft atlanta düşünüyordum çift yönlü ama 9 kilo olunca chicco yuda düşünmeye başladım ama modeline karar veremedim.bence traveller çok hantal oluyor.zaten ilk 3 ay biyere çıkmazsın

ben karaftın travel sistem ve çift yönlüsünü aldım çok memlunum tavsiye ederim

kraftin travel sistemini ben de cok begenmistim ama aradigim araba kücük tekerlekli,kolay katlanan,ve mümkün oldugu kadar hafif olmasi.... bu yüden secenekleri ikiye indirdim pierre cardin travel sistem yada chicco lite way....
tesekkür ederim :1hug:

canım benim oğlum 3 aylık kış bebeği olduğu için araba almadık.biz ew tipi anakucağı aldık chicco nun evde onu kullanıyoruz çok rahat oldu.hatta ilk zamanlar beşik olarak kulladık .araba tipi ana kucağını kardeşim vermişti maxi cosi nin az kullandık ama rahat bişey oda 6 7 ay kullanılıyor.evde de mutfakta yanıma oturtuyorum onun içine iyi oluyor.arabaya gelince pieerre cardini tasiyeetmiyorlar.şikayet çok fazla ben önceleri kraft atlanta düşünüyordum çift yönlü ama 9 kilo olunca chicco yuda düşünmeye başladım ama modeline karar veremedim.bence traveller çok hantal oluyor.zaten ilk 3 ay biyere çıkmazsın

tesekkürler moonlight!
karar veremememin nedeni pierre cardin travel sistem ve chicconun agirliklairnin ve katlandiginda kapladiklari hacmin ayni olmasi.... yani bahsettigim travel sistem hantal degil... tabi chicconun durusu ve renkleri daha hos, ama pierre cardin travel s. de kullanisli olabilir... kullananlarin tecrübelerini eidnmek istedim....hala tam karar veremedim ama...fisfisfis

paylasan herkese cook tesekkürler,:1hug:

Back