Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları pierre cardin marka baston puset araba kullanan var mı, nasıl memnun musunuz?

saidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
264
19
Sevgili anneler, tecrübelerinizden faydalanmak isterim. yakında doğacak olan bebeğim için hem ana kucağı hemde puset arabası olan bir araba takımı almak istiyorum. travel sistemleri araştırdım epeyce. travel sistemlerin çoğusu çok kaba ve ağırlar. ben şöyle hem hafif, hem baston puset şeklinde kapanabilen ve özellikle fiyatı uygun olan araba modellerine baktım. pierre cardin ps-112 baston puset ve ona takılan ana kucağı modelini gösterdi bir satıcı. ürün pek fena değil.fiyatı da uygun geldi açıkçası. çünkü travel sistemlerde fiyatlar çok yükseliyor.
fakat ben araba araştırmasına gittiğimde pierre cardin hakkında çevremden aldığım olumsuz yorumlar nedeniyle bir ön yargı ile gitmiştim. fakat o kadar da kalitesiz ve konforsuz gelmedi bana.
aranızda pierre cardin marka araba kullanan var mı? gerçekten konforsuz mu, özellikle tekerlekleri çok çabuk kırılıyormuş ve malzemesi kalitesizmiş.sizce de öylemi?alıp almamakta karar veremiyorum. acil cevap verebilir misiniz lütfen

slm arkadasımda vardı bu arabadan ama cok hantal bişey tekerlekleri zor gidiyor mesela ufak kaldırımları zor cıkıyor hemen takılıyor nebilim benim hoşuma gitmedi yine siz bilirsiniz tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…