Taktırdığım yer burada değil ki, hastanede mi çıkartsak diyorum..Taktirdiginiz yere gitseniz?
Sıkıldım benlik bir şey değilmiş bunu geç anladım :) birde hareket ettiremeyince iyice sinir oldumYa bende çok deldirmek istiyorum bi kaç haftaya düşünüyordum hatta:/ Neden çıkarmak istiyorsun özel değilse merak ettim
Herhangi bir yerde cikartabilir herhalde. Küpe, piercing takanlar. Bilmiyorumda bir tahmin :)Taktırdığım yer burada değil ki, hastanede mi çıkartsak diyorum..
Evet ama şimdi tatildeyim ve burada öyle bir yer yokHerhangi bir yerde cikartabilir herhalde. Küpe, piercing takanlar. Bilmiyorumda bir tahmin :)
E peki nasıl çıkartmış arkadaşın, kimden yardım almış?Anladım canım bi arkadaşım da çıkarmak istiyordu kendisi başaramamıştahriş etmemek için yardım alman iyi olur geçmiş olsun bu arada :)
Biz genel cerrahiden randevu aldık yarın için orada çıkartalım diye ama bilmiyorum kiDeldiriği yer arkadaşınındı zaten orada çıkartmıştı tekrar. Yazlık bi bölgedeysen dövmeciler halledebilir :)
taktığın yere git canım uzaksa başka takıp çıkaran yere git, genel cerrahta acıtabilir canını, hiç boşa evde canını acıtma, onlar şıp diye çıkarırlar.Yaklaşık 5 ay önce büyük bir hevesle göbeğime piercing yaptırdım ama şimdi pişman oldum ve çıkartmak istiyorum
Evde kendim çok uğraştım ama mümkün değil çıkartamadım, o top bir türlü dönmüyor
Daha önce böyle bir deneyimi olan varsa çıkartmak için ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
taktığın yere git canım uzaktaysa başka bu işi yapan bir yere git, genel cerrah da canını acıtabilir sonuçta onlar hergün çıkarıp takmıyor. hiç boşa evde canını acıtma, onlar şıp diye çıkarırlar.
taktığın yere git canım hiç boşa evde canını acıtma, onlar şıp diye çıkarırlar.
okuyup düzenlemeyi yaptım canım, bence cerrah alışık olmadığı için çıkarırken canını acıtabilir, vardır illaki etrafınızda bu işi yapan yerler onlara çıkarttır benceDediğim gibi tatilde olduğum için o mümkün değil yarın inşallah doktora gitmemiz komik olmaz :)
Sanki hep bunla yaşamak zorunda kalacakmışım gibi geliyor
Konum taşındı artı görüp cevap verende olmaz burada belki siz cevap verebilirsiniz.taktığın yere git canım uzaksa başka takıp çıkaran yere git, genel cerrahta acıtabilir canını, hiç boşa evde canını acıtma, onlar şıp diye çıkarırlar.
Bence canın acıyacak korkusuyla çıkaramıyosun sen onu. Bende yaptırdım 4 sene oldu ilk günden beri banyo yaparken falan çıkarıyorum takıyorum bi sıkıntı olmuyo. İstersen bi arkadaşın çıkarmayı denesin.