Bundan 3 yıl önce dudağımın 2 yanını da deldirdim. 1 yıl kullandım sonra pişman olup çıkardım ama delik izleri hala duruyor, geçmedi. 2 tane delik olarak dudağımın altında duruyor ve çok rahatsız oluyorum gerçekten kötü gözüküyor Delik içten kapandı sadece dış taraftan hala delik gözüküyor.. Ben bu delikleri kapatmak için ne yapabılırım acaba? Derimin delikli gözükmesini istemiyorum açıkçası.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Çok araştırma yaptım ama net cevap yoktu benım durumum hakkında.. Şimdiden teşekkür ederim
cildiye doktoruna gidip hücre yenileyici krem önermesini istemelisin. iç taraftan kapanması çok iyi. kullanacağın kremlede dış taraf tamamen kapanır. maddi durumun iyiyse kimyasal peeling çözüm olabilir (sadece o bölge için )
cildiye doktoruna gidip hücre yenileyici krem önermesini istemelisin. iç taraftan kapanması çok iyi. kullanacağın kremlede dış taraf tamamen kapanır. maddi durumun iyiyse kimyasal peeling çözüm olabilir (sadece o bölge için )