Photoscape 3.0(Yepyeni ve bedava bir resim düzenleme ve görüntüleme programı)

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Yepyeni ve bedava bir resim düzenleme ve görüntüleme programı. Amatör ve yarı profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış, birbirinden güzel filtreleri içerisinde barındıran kullanışlı bir yazılım. ...yerimseniben

Görüntüleme Resimlerinizi kolayca slide olarak görüntüleyin

Düzenleyici boyut, aydınlık and renk düzenleme, beyaz ayarı, arka fon düzenleme, çerçeveleme, mosaic modu, metin ekleme, kesme, kırmızı göz ayarı

Toplu Düzenleme: Birden fazla resmin tek seferde düzenlenmesi

Kolaj: Birden fazla resmi kolajlayarak tek resim yapma özelliği

Kombine: Birden fazla resmi birbirine ekleyerek, kombine tek resim elde edebilirsiniz.

Hareketli GIF: Birden fazla resimle haraketli tek gif resmi
Yazdırma: Pasaport resmi ve portre fotoğraflar için özel yazma modu

Ekran Görüntüsü: Anlık ekran görüntüsü yakalama özelliği
Yeniden Adlandırma: Toplu modda resim adlandırma

Raw Dönüştürücü: RAW dosyalarını jpg dosyalarına cevirme desteği

dili:ingilizce
İşletim Sistemi : Win 98/Win Me/Win XP/Win Vista/Win NT/Win 2000

INDIR şutarafagitti

Uyari :Arkadaslar begeniler icin rep veya tesekkur butonlarini kullanalim lutfen yerimseniben

Son düzenleme:
Ben indirdim kurdum arkadaslar eger birazcik ingilizceniz var ise anlasilmasi kolay yerimseniben
kolay gelsin

canım benim ben bu programı vista pc me kurdum fakat animasyon gif bölümü var onun ayarlarından hiç bir şey anlamadım yani (özelliğini)yardım edersen sevinicem diğerlerini anladım sadece gif olayını çözemedim bir türlü

süper çok hoşuma gitti valla habire oynuyorum fotoğrafların anasını ağlatıcam bu gidişle sağol zıppım benimnaniknanikŞeniz

zepp bu proğram bana çok zor geldi hiç birşey anlamadım magic photo editör proğramı çokkkkk güzeldi ama süresi doldu.photoscape 3.0 da resimleri nasıl yapacaz ben hiç anlamadım senden ricam proğramı tanıttırmısın biraz anlasam gerisi gelirde ne olurrrrrrrrrr yardım etttttttttt biliyorsun biraz geç anlarım ben......ahhhh zepp sen olmasan ne yapardım ben ahhh ahhh...

ben indirdem çok kolay ve güzel bir şey harika ama sürelimi acaba bilgisi olan varmı?

ben indırdım kurdum calısıyo hıc bı problem yok guzel bı program kolayda ama bı sorunum var ben arkada manzara on tarafta kendı resmımı mesela bole bısı yapmak ıstıyorum cok ugrastım ama yapamadım olmuyomu yoksa benmı yapamadım bana yardımmm:))

Hayir istedigin ozellik yok ama program bir harika ben cok uzun suredir kullaniyorum photoshopta yaptigimiz hemen herseyi bu programda bulmak ve yapmak mumkun cok basit ve anlasilir bir sekilde yerimsenibensiddetle tavsiye ederim :içelim:
Ayrica program fullyerimseniben

pekı bunun ıcın onerebılecegın bı proram varmı ben dıger programları ınceledım ama olmuyo yaa yapamıyorum bulamıyorum ne zamandır pesındeyım

ay bayıldım iyiki bole bir program var yaa saol zepp aplaaa mcxxxxxxx

kaydirigubbakcemile5Begendigine sevindim ;benim favori programim yerimseniben
Ama malesef dediginiz gibi bir ozelligi yok...

Son düzenleme:
programı şuan indiriyorum..aaa çok heycanlıyımm umarım becerebşlşrşm)

Link yenilendi yerimsenibenkaydirigubbakcemile5

arkdaşlar help yazan yeri tıkladınızmı videolu anlatımı var.bende bilmiyordum ama videosunu seyredince herşeyi öğrenebiliyorsun.teşekürler zepp

kullanan arkadaşlar bikaç ekran görüntüsü atabilirler mi daha çok fikir sahibi olmamız açısından =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…