• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pholicaps kullanıp faydasını görenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Sanırım şuan hamilesiniz, öncelikle sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
Ben bu ay yeni başladım da pholicapse, siz fayda gördünüzmü ? Başka neler yaptınız

Ben kesinlikle faydasını gördüğümü düşünüyorum. Yumurtanın güzel gelişmesini e kaiteli olmasını sağlıyor pko varsa. İnofolic combiden daha fazla inositol içeriyor. bu tarz ilaçlar üç ayda etkisini gösterirmiş. ben de kullanmaya başladığımın üçüncü ayında hamile kaldım :)
Merhaba. Sanırım şuan hamilesiniz, öncelikle sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
Ben bu ay yeni başladım da pholicapse, siz fayda gördünüzmü ? Başka neler yaptınız
Pholicaps 'ın maksimum kullanım süresi kaç ay acaba bilginiz var mı?
Bu ilaç ne işe yarar

Ben kesinlikle faydasını gördüğümü düşünüyorum. Yumurtanın güzel gelişmesini e kaiteli olmasını sağlıyor pko varsa. İnofolic combiden daha fazla inositol içeriyor. bu tarz ilaçlar üç ayda etkisini gösterirmiş. ben de kullanmaya başladığımın üçüncü ayında hamile kaldım :)
Suan benimde 2.kutum. Insallah faydasini goruruz bizde. Hayirli olsun saglikla kavusun bebeginize :)

Back
X