Saç Şekillendiriciler phılıpsmı yoksa braunmu?

KESİNLİKLE BRAUN TEK GECERIM IYON ÖZELLİĞİ OLANINDAN KULANIORUM SUPER BISEY SACLARIMI COK PARLAK CANLI GOSRETIO ŞİDDETLE TAVSİYE DERİM lülülülülülü

bnm saçlarım kalın telli inat ve KIVIRCIK hemde zenci gibi -tatlicadiarzu- saçlarımı sadece philips xl düzleştirici düzleştiriyor ve ççok memnunum :lepi:

kesinlikle philips ben 2 senedir kullanıorum iyonik özellikli ve harika çok memnunum bide dayanıklıhihoyyyt

ben braun kullanıorum s2 yi memnunum...bırde babylis in iyi olduğunu duydum...bence onuda düşün.....çünkü babylis in daha iyi olduğunu duydum....

hyR babyLiss hiç iyi değiL ben kuLLandım çünkü .. bi kere derecesi az oluyor onların ..

Ben şuan bRaun es2 kullanıyoRum ama pHilips daha iyi sanKim .. uzun ömüRlüde .. ama ben bRaunumDan da memnunum tebi :dance:

bende philips duzLestirici aLmq ısdıyorum acaba benım sacımı duzLestirir mi qi sacLarım biras gür ve Klın teLLı. philips salon straight pro xL aLmayı dusunuyorum.. braun u da denedım ve sacım aynı gunde basoLdu... =S =D Philips daha ıyı bencee ... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…