Saç Şekillendiriciler phılıpsmı yoksa braunmu?

ozlem_genc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
7
0
86
Gaziantep
mrb arkadaslar acil bır düzleştiricıye ihtiyacım var ama phılıps ve braun arasında kaldım. sizce hangisi daha iyi. fikirlerinizi bklyrm.:uhm:

arkadaşım aLmıştı Braun daha iyi diip duruyordu

ama bence en iisi sunny 2 sendir kuLLanıyorum okadar güzel düzleştiriyoki. hem saçları parlatıyoo hemde kırmıyo camıda seramık istersen bi onada bak

canım benim bence en iyisi phlips bende braun var iyonludan memnun depilim düzleştirdikten sonra kabartıyo arkadaşım phlips aldı çok güzel dümdüz yapıyo gülerce kalıyo

ben braun kullanıorum s2 yi memnunum...bırde babylis in iyi olduğunu duydum...bence onuda düşün.....çünkü babylis in daha iyi olduğunu duydum....

canım hiç braun kullanmadım onun için yorum yapamam ama philips saç düzleştiricim var ve çok memnunuma.s

braun kullanıyorum iyonludan düzleştiriyor ama bazen kabartıyor özellikle duş sonrası hemen yaparsam..fakat benim saçlarım kıvırcık yinede memnunum..çünkü duş alınca saçlarım yanmış gibi kokmuyor hiç..kuaförde fön çektirdikten sonra yıkadığımda bile yanık yanık kokarken saçlarım braunda bu kokuyu hiç almadım vede düzleştirmesindende memnunum.

saçının yapısına göre değişir ama cnm..
ikisinide kullanan biri olarak şüle diyebilirim ,
phılıps düzleştiricim hala benimle braun es2 artık yok..sattım..
benim sacım ince dalgalı kalın telli.
braun bana gelmedi..
dene bence teknosalarda denetiyorlar saç şekillendiricileri..

arkadaşlar bende phılıps marka saç düzleştiricimi satmak istiyorum nereye satabilirim acaba ankarada yaşıyorum bi yer bulamadım bende baktım saç düzleştiricilerine braunla plıhıpsın arasında kaldım ne yapsam bilmiyorum braun es3 iyi diyolar ama kullanan var mı

canım benim bence en iyisi phlips bende braun var iyonludan memnun depilim düzleştirdikten sonra kabartıyo arkadaşım phlips aldı çok güzel dümdüz yapıyo gülerce kalıyo

ewt aynen bnd netten yormlara baktm hrkes braun braun diodu aldm kullanıorm düzlştrdkten snra kabarıo sçlarm brazda yıprndı ondan kbarıo ama philispsi arkim kullanıo kabarmıo cok güsel oluyo philips dha ii bnce =)

yaa inanmıorm bnd philips arıodm ankarada yasıorm bna sat bnd braun es2 war deis toks ypalım

Ben geçen sene yurtta kalıyodum, bende philipsin 60 milyon olan PHILIPS HP 4638 iyonlu modeli, birinde PHILIPS HP 4667 INFLUENCE 100milyon civarlarındaki iyonsuz modeli, üçünde braun es2, ve birinde rowenta'nın eski bir modeli vardı. Okuldan bir arkadaşımdada babyliss pro vardı.

Bunların performansı olarak en iyisi es2 ve babyliss pro idi,
Braun es2'yi kullanan arkadaşlarımdan birinin saçı hani sert ve kıvır kıvır saçları olanlardandı ve o saçları kuaförün düzleştirebilceği kadar düzleştiriyodu

PHILIPS HP 4667 INFLUENCE da arkadaşımın saçı ne çok düze nede dalgalıydı ama iyi düzleştiriyodu

Ben kendi düzleştiricimden ( PHILIPS HP 4638)çokda memnun değilim sadece iyonlu olduğu için elektrinlenmeyi iyi önlüyo saçın çok canlı gibi görünüyo ama kıvrılmalar oluyo yinede, saçım dalgalı ama aşırı değil.

Rowenta hakkında çok yorum yapamıycam..

yaa inanmıorm bnd philips arıodm ankarada yasıorm bna sat bnd braun es2 war deis toks ypalım

ark bende braun es3 aldım şimdilik iyi diyelim yalmız çok elektiriklendiriyo benim phılıpsi satmamın nedene tarsklı olmasıydı istersen satarım ama seni kandırmak istemem şaçı hep yoluyo ben bildiğiniz bi eskici var mıdır diye sormuştum

Hmm tmam anladm bn Philipsn SalonStraight Pro XL dzleştricisini istiorm es3 nsıl pki ? bn eskden sinbonun metal bi dzleştiricisi wr onu kullanıodm berbat saclarm mahvoldu snra es2 aldm ilk bslarda gsel düzleştriodu ama snra kbarmya basladı herkes cok memnun ama sclarım çk yıprandgı için heralde bn memnun kalmadm artk bıraktım saçlarımı kendi haline hiç düzleştirmiorum kendine geldi saclarım uzun bi süre dha düzleştirmemeyi dşünüorm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…