Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben kapandığım için bu ürünleri artık kullanmıyorum. Zaten toplasan belki 10 kere anca kullanmışımdır. Almak isteyen olursa fiyatta anlaşırız.
kıvrım şekil derken bukle mi diyorsunuz anlamadım.
evet. Hafif dalgalı bukleler oluyormu. Birde philps mi braunmu markası. Ayrıca fiyatı:)
10 kademeliymiş, şimdi baktım, yanlış hatırlıyormuşum.maşa 19 mm, 6 tane sıcaklık ayarı var. saç düzleştirici 20 tl, maşa 30 tl. zamanında ikisine 150 ye yakın para vermiştim.
hayırlı satıslar dilerim ama sac masasının zaten sıfırı tekzende 35 tl, bence fiyatı biraz daha indirmelisiniz ,iyi günler
ben talibim maşaya
tamam yalnız kargo size aittir ve 15 lira son fiyat.
tamam cuma günü gönderirim benim için sorun olmaz. özelden mesajlaşalım.bir de benim hesap numarası mı vermem gerekiyor, nasıl oluyor ben ilk defa satış yapıyorum da.tamam kargo bana ait kapıda ödemeli gönderebilirsiniz özelden adres bilgilerimi yazıyorum 10 dk sonra cvp yazabılıyorum ama mesajla rica etsem ürünü cuma verseniz kargoya pazartesi elimde olsa
teşekkürler canımhayırlı satışlar
teşekkürler canım
Merhaba kızlar ben kapandığım için bu ürünleri artık kullanmıyorum. zaten toplasan belki 10 kere anca kullanmışımdır.
maşa:30 tl
düzleştirici:20 tl