Bende 3 defa yaptım 15 günde bir ama çok çok dökülmedi az döküldü. Kaç kere yaptıktan sonra etkisini gösteriyo kiİlk zamanlar 15-20 günde bir yapıyordum, ama tüm tüyleri dökmüyor, bir süre hastalıklı gibi oluyoryani bazı yerde tüy çıkıyor bazı yerde çıkmıyor. Zamanla onlarda çıkmamaya başladı, şuan koltukaltına ayda 1 kafi.
ama malum bölge daha uzun sürede azalıyor, hala 15 günde bir gerekiyor ama ben tüp bebek tedavisindeyim şuan o yüzden uzaktan bakışıyoruz sadece, arada bir kereden bir şey olmaz deyip alıyorum elime sonra yine bırakıyorum.
kartım tıka basa dolu. bende öyle gidip elle yatırmalı yerden alcemmmBen şanaldan alıcam pek uygun geldi 650tl 27tl taksitle büyüğüne 63tl taksitle bin 500 lira
Memnuniyet önemli benim için zaten canım sağol
Alim dimi uzanamadığın yerlere kocam yetişir ne hoş ne hoş
İnsanın kendini bilmesi ne güzel dimi
topiğinden geliyorumSor cicim.
Evet topik vardı.
Oo helenim gelmiş hemde tüysüz helenGel ablana yavrum... 1.5 senedir kullanıyorum.
Ben aldığımda tek seçenek 140 bin atışlı olandı diğerinden yoktu. Mecbur onu aldık. Benim yüz ölçümü de enden değil boydan geniş. Bigün üşenmedim saydım tüm vücut tek seansta toplam 400'e yakın atış oldu. O da ilk başlarda. Şimdi toplasan 50 atış falan yapıyorumdur iki üç ayda bir. Yani yeter de artar bile.
Zaten bakma başlık değişmiyor diyenlere. Özellikle arayıp müşteri hizmetlerine sordum değişiyor. Sadece biz değiştiremiyoruz, servise göndermek gerekiyor.
Oo helenim gelmiş hemde tüysüz helenthanks beybi giderken alayım bıktım valla 2 3 ayda bir çıksa bile yeter benim için
Bende 3 defa yaptım 15 günde bir ama çok çok dökülmedi az döküldü. Kaç kere yaptıktan sonra etkisini gösteriyo ki
İstediğiniz kadar şeedebilirsiniz halka hizmetkartım tıka basa dolu. bende öyle gidip elle yatırmalı yerden alcemmm
şimdiden iyi günlerden lazerlenin
topiğinden geliyorum
bibinin topiğini şeddmiyelim
Sence küçüğü büyüğü arasına atış gücü farkı varmıdır? Bilgin varsa tabiEhehe
Al al mucize alet diyorum ben nim gibi kıllı tüylü hatunu bebek gibi yaptı valla.
İstediğiniz kadar şeedebilirsiniz halka hizmet
Sence küçüğü büyüğü arasına atış gücü farkı varmıdır? Bilgin varsa tabi
Çok atışlı olan muhtemelen yeni teknolojidir. Ama ne kadar fark vardır bilmiyorum malesef.
Evet en son çıkanı 250bin atışı var ama tek kişiyim oda işe yararsa bin tl nerdeyse fazla para vermek istemiyorumÇok atışlı olan muhtemelen yeni teknolojidir. Ama ne kadar fark vardır bilmiyorum malesef.
50 atis demek tuylerim azaldi demek miGel ablana yavrum... 1.5 senedir kullanıyorum.
Ben aldığımda tek seçenek 140 bin atışlı olandı diğerinden yoktu. Mecbur onu aldık. Benim yüz ölçümü de enden değil boydan geniş. Bigün üşenmedim saydım tüm vücut tek seansta toplam 400'e yakın atış oldu. O da ilk başlarda. Şimdi toplasan 50 atış falan yapıyorumdur iki üç ayda bir. Yani yeter de artar bile.
Zaten bakma başlık değişmiyor diyenlere. Özellikle arayıp müşteri hizmetlerine sordum değişiyor. Sadece biz değiştiremiyoruz, servise göndermek gerekiyor.
Tum vucutta etkili mi bıyık veya kol gibi
Evet en son çıkanı 250bin atışı var ama tek kişiyim oda işe yararsa bin tl nerdeyse fazla para vermek istemiyorum
50 atis demek tuylerim azaldi demek mi
Alim dimi uzanamadığın yerlere kocam yetişir ne hoş ne hoş
Lazer zararlı diyolardı diyerekten biraz kıvırayım bari
Ama cidden zararlı mı değil mi çok konuşuluyo
Niye ki, ben bi taraflarimi kocama yaptiriyorumBaska ne ise yararlar cik cik cik... Suan da hamile oldugum icin altimi hic goremiyorum. Baska hamileler ne yapiyor bilmiyorum ama o isler onun yani
Canım dikkat edilmesi gereken bazı şeyler var tabi.
Mesela benlerin ve siğillerin üzerine asla atış yapmamak lazım.
Bir de hani genital bölgede mukoz tabakalara atış yapamamak lazım.. çok ağır yanıklar olabilir.
Özellikle ben üzerine atış yanık olması tehlikeli, zamanla kanseröz yapılara dönüşebiliyor. atış yapılırsa dermatolog kontrolü lazım.
Çok koyu tende de - siyahi ve melez ırklar gibi - yanık olacağından kullanılamıyor.
göz çevresinde kaş vs kullanılamıyor.
Uygulama hemen öncesi sonrası güneşe çıkmak vs önerilmiyor..
Uygulama öncesi krem de dahil herhangi bir kozmetik ürün vs uygulamak yine yanık riskini artırıyor.
Bunun dışında zaten bu cihaz ev kullanımına uygun, yani salondakiler kadar güçlü değil.
Salonlarda da kesinlikle sadece dermatologların yapması lazım.
bunlara dikkat edilirse bir zararı yok.
sevgili @SevdaCicegiinin dediği gibi diğer konuda bunları çok tartıştık, meraklılar bakabilir
Güncelleme: daha yeni başlamama rağmen çok memnunum cihazdan :)
Ooo en sevdiğim mecbur daha fazla muhatap olicizzmalum bende hamile sayılırım
Vay anasini hemen aliyam.Bende etkili oldu tüm vücutta. Bıyık bölgesi de dahil.
Yeter muhtemelen. Ben 1100 liraya almıştım, biraz daha bekleseymişim keşke.
Tüylerim bitti öylesine atıyorum demek
Vay anasini hemen aliyam.
Onceden o yapmak istiyordu izin vermiyordum. Simdi gun dogdu adamaYaptir gitsin. Isvicreli bilimadamlarinin yaptigi arastirmaya gore erkekler karisina epilasyon yapinca aralarindaki bag kuvvetleniyormus. (Az once totomdan uydurdum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?