philips lumıa 2006 hakkında evde epılasyon cıhazını

evde lazer teknolojısı hakkında bılgısı olan?

• bence kötü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10

seldaunal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
philips lumıa 2006 hakkında evde epılasyon cıhazını kullanan varmı arkadaşlar. 1400tl şuan. daha önce alex ve dıod lazere gıttım bı türlü bıtmedı hormonel sıkıntımda yok.gıttıgım yerler parayı aldktn sonra müştterı hızmetı sıfır. bu makıneyı bıraz araştırdım çogu ınsan memnun oldugunu söylemış . kararsız kaldım kullanan memnun olanlar varmı???

Aynen canım parayı aldıktan sonra ilgisizleşiyolar bende daha önce gittim ama hamileliğimde tekrar çıktı. Geçen bu cihazı aldım bende gayet iyi yorumlar okunuştum 1seans kullandım şuanda bi fark yok ama kullandıkça yazarım sonuçları

Ben almadım fakat almayı düşünüyorum forumlarda falan okuduğumda herkesin çok memnun olduğu zaten tüyleri %100 hiç bir alet bitiremez en minimum seviyeye indirmek amaç.

YOOO PARAYI ALDIKTAN SONRA ASIL İLGİ GÖSTERİOLAR BENIM GİTTİĞİM YER SÜPER VALLA

Canım kullanimini paylaşır misin lutfen. İnşallah işe yarar :)

Tabikide :) 2. Seansımı yaptım gözle görülür azalma var ama ben hep jilet kullanıyodum onunda etkisi vardır bıyıklarımada uyguladım şimdiden sonuç gayet iyi ki bıyıklarımı iple alıp yapmıştım jilete cesaret edemiyorum yüz bölgesinde

Tabikide :) 2. Seansımı yaptım gözle görülür azalma var ama ben hep jilet kullanıyodum onunda etkisi vardır bıyıklarımada uyguladım şimdiden sonuç gayet iyi ki bıyıklarımı iple alıp yapmıştım jilete cesaret edemiyorum yüz bölgesinde

Tüyleri kökünden alırsanız her seferinde işlem başa döner, kökünden almayın. Ben de bıyık bölgesi için gitmiştim ve makasla kısalttım her seferinde, jilet benim de gözümü korkutmuştu :)

Ya da makasla kim uğraşacak diyorsanız bir lazer epilasyon merkezine gidin, tırmır dedikleri bir alet var ondan satıyorlar, tıraş makinesi gibi, minik, işinizi görür :)

Makasla uğraşamıyorum hakikaten :) İlk kez duydum bahsettiğiniz aleti sanırım edinmem lazım bir tane teşekkürler :)

Evet canım çok memnunum ben şimdiden baya azalma var hatta eşimde sakal üstü için kullanıyor oda çok memnun kaldı :)

Meraba arkadaşlar ben bu ürünü yeni aldim ama paketi acmadim daha paketi acarsam iade edemem kulkanip kullanmamakta kararsizim bana yardimci okabilir misiniz

Back