• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Lazer

Bence hiç makinasını alıp uğraşmayın. Gidin düzgün bir yerde yaptırın. Çok pahalı değil ve çoğu yer uygun taksit imkanları sağlıyor.

Ayni şey güzellik merkezinde yapılan lazer uygulamalari için de geçerli değil mi? Onuň da cok bı geçmişi yok dolayısıyla olasi etkileri hakkında yeterli bilgi yok.
Şu an lazer çok yayginlasti ama vücuttaki tüm tüylerden tamamen kurtulmak ne kadar dogru o da var.
Güzellik merkezlerindeki cihazlar ülkemizde 20 yıldır, yurt dışında 35 yıldır yaygın olarak kullanılıyor. Ve Üzerin e yapılmış çok fazla araştırma, bilimsel makale ve hatta tezler var.
Bu konu uzmanlığım, yazacağım çok şey var ama vaktim yok. Varsa sorunuz sorabilirsiniz. Haa hiçbiri %100 bitirmez çünkü insan vücudunda bir miktar kıl koku uyanıkken bir miktarı uyur. Ornegin bebeklik tüyleriniz

Güzellik merkezine gittim zamaninda
Sonra param bitti gidemedim
Tamamen eski haline dondu
Sonra gecen sene lumea aldim
4 5 ay kullandim
Neredeyse ayni etkiyi gordum
Ama dugun zamani duzenim bozuldu aksattim
Tekrar eski haldeyim
Bence biri birinden daha ustun degil
0dan baslamis olsam lumeayi tercih ederdim
Temiz temiz evimde yaparim lazerimi

Lumea tüyleri uyutur gibi düşünün
Çıkma süresini kısaltır ama kökten çözüm değil.
Bir merkezde 7 sene önce 6. ve son seansı yaptırmıştım bacaklarıma hala tüysüz
Yalnız geçen sene düştüm.Bacağımın derisi biraz yüzüldü.Avuç içi kadar yer ama orda tüyler eskisi gibi çıktı.Kıl kökünün o kadar yüzeye yakın olduğunu bilmiyordum

Ben de herkeste farklı olduğunu düşünüyorum almadan önce birinde vardı bacağıma denedik sonucu görünce öyle aldım evde yapmak, kendi kendine yapmak benim için çok rahat olur diye aldım gayet memnunum şu an. Acı yok 5. Derecede yapıyorum bazen çok hafif acı var o kadar. Çok da hızlı bitiyor. Beyaz ten siyah kıl var bende. İlk kez lumea öncesi jilet kullandım ve şu an yarısından fazlası yok çıkanlar da geç çıkıyor.
Valla iyiymiş keşke bana da aynı etkiyi gösterseydi. Boşa gitti param.

Lumea kullanıyorum ki cidden hiç düzenli kullanmadım fakat kol altım tamamen bitti ara sıra rötuş dışında hiç dokunmuyorum. Bikini bölgesinde yoğun yaptığım yerler yazdan beri hiç çıkmıyor yapmaya devam etmediğim halde. Bacaklarıma sadece 1 kez denedim onda bile bölgesel nokta nokta çıkmayan yerler olmuştu da üşengeçliğimden geniş alan diye uğraşamadım. Beyaz tenliyim bu arada ve gayet de işe yarıyor

Ben remington kullanıyorum memnunum.Hamile kalınca bıraktım.Sonra devam edicem.

Remington kullanıyorum. Koltuk altımda çıkmıyor artık, bikini bölgem de %90 azaldı. Ama bahsettikleri gibi 2-3 seansta değil. Biraz da hırs yaptım, inatla devam ettim. Bikini bölgemdeki kalan yerlere devam ediyorum. Sonradan çıkar mı bu konuda yorum yapamayacağım. 3-4 aydır yapıyorum çünkü. Ipl güvenli diye inatla uygulamaya devam ettim. Ancak bacaklarıma uygulayacak kadar sabrım da yok vaktim de açıkçası. Yüzüme kullanmaya da cesaret edemedim. Jiletle alamam yüzümü çünkü.

Ben philips kullanıyorum. Açıkçası çok düzensiz kullandım. Koltukaltımdaki tüyler %80 azaldı diyebilirim. Dökülen yerdeki tüyler hiç çıkmıyor. Bikini bölgesine çok az atış yaptım ben,üşendim açıkçası. Küçük bir bölgede tüylerde azalma var tabiki. Yani eğer sizde benim gibi çekiniyorsanız alın kullanın. Evet güzellik merkezlerinde olan lazerler gibi etkili değildir elbet ancak ben memnunum.

valla bende kullanıyorum bacaklarım resmen fırça gibiydi beyaz tenliyim % 80 azaldı çıkanlar çok ince ayda bi kere uyguluyorum çok düzenli kullanmadım genitalde etkisi olmadı pek ama geç çıkıyor jiletle 3 günde çıkardı artık oyle kolay çıkmıyor. bide birisi kanser yapar güvenli değil falan demiş. lazer en iyisi falan demiş. cahilce yorumlar yapmayın bence bu lazer den çok düşük atımlı. bu mantığa göre lazer çok daha tehlike arz etmesi lazım etki alanı daha geniş olduğu için.. ben memnunum kısaca lazerinde garantisi yok bazı arkadaşlarımda kıllar tekrar çıktı o yüzden bende bunu almıştım 4 sene oldu nerdeyse hala da bitmedi baya gidiyor .
yinede tercih meselesi isteyen alır isteyen almaz

slm kızlar burda anlamadığım bi durum var bilgisi olan beni aydınlatırsa gerçekten minnettar olurum. Öncelikle herkes uygulamanın jiletle temizlendikten sonra yapılmasını belirtmiş. Peki jiletle temizlenen kısımdan tüylerin dökülmeye başladığını nasıl anlıyorsunuz? Zaten orada kıl bulunmamakta bu benim mantığıma pek yatmadı. Sanki herkez bir ağızdan konuşuyormuş gibi geldi.

slm kızlar burda anlamadığım bi durum var bilgisi olan beni aydınlatırsa gerçekten minnettar olurum. Öncelikle herkes uygulamanın jiletle temizlendikten sonra yapılmasını belirtmiş. Peki jiletle temizlenen kısımdan tüylerin dökülmeye başladığını nasıl anlıyorsunuz? Zaten orada kıl bulunmamakta bu benim mantığıma pek yatmadı. Sanki herkez bir ağızdan konuşuyormuş gibi geldi.

Tüy çıkma zamanı gelince daha az çıkmaya başlıyor, doğru mu anladım soruyu bilmiyorum ama

ben de bir güzellik merkezine gidiyorum bacaklarım için, genital de yapalım dediler çekindiğim için evde kendim yapmak istedim, yorumlarınızı okudum ama evde nasıl yaptığınızı sormak istiyorum, güzellik merkezinde lazeri uygulamadan önce bir jel kullanıyorlar mesela, evde makineyi direk kullanıyor musunuz?

Back