Lazer Epilasyon PHİLİPS LUMEA MI SİLK' N GLİDE MI ?

Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.O kadar kafam karıştıki anlatamam.Hangi cihazı alayım birde kullanmadan önce bölgeyi jilet ile traş etmek lazımmış.sonra Bu makinenin kullanım süresi bitince traş ettiğimiz bölgedeki kıllar azarsa ne olacak?Benim de ensemde ve yüzümde kılllar güçlü zaten:KK43:(
sen yüzünü kullanmadan önce traş ediyormusun?

canım bende ense ve yüz için kullanıyorum sadece. bi kere kullandım henüz, benim de en çok korktuğum yüze jilet olayı. yüzüme de jilet vurdum sonra atış yaptım. şu an bi sorun yok ama bi iki gün oldu henüz. azmayacağını umut ediyorum. sabırla bi iki ay düzenli kullanımdan sonra rahat edeceğimi düşünüyorum. gelişmeleri mutlaka yazarım. açıkçası uzun süreli pürüzsüzlük sağlasın o bile yeter bana.

merhaba,gule gule kullanın ben de almayı dusunuyorum memnunıyetınız ne durumda bılgılendırırsenız sevınırım.kartuş u var mı?...kullanım omru nedır?genıtal bolgeye rahat uygulanılabılır mı?uygulama sonrası yanık kıl kokusu gelıyor mu? tesekkurler

kızlar yüzümden çok memnunum bıyık ortası uzun süre hiç çıkmıyor bıyık kenarları için sabır gerekiyor ve ilk başlarda sık çıkıyor, favori ve yanak çok çok uzun süre çıkmadı jilete rağmen, yalnız ilk iki kullanımda işe yaramaz diye korktum bi anda mucize yaratmadı şimdi iyiyiz :) genitalde ben kullanmadım o bölgede merkezde alexandrate cihazını daha başarılı buluyorum.

Tam 1 yildir silk glide kullaniyorum verdigim paraya yazik. Zorla esime aldirmistim birde. Malesef hic ama hic degisiklik yok. Ustelik beyaz tenli ve istenilen tuy ozelliginde olmama ragmrn. Hatta kollarimda ara ara dokulmeler oldu. Onun disinda koltukalti genital bacak falan yemin ederim hic degisiklik yok. Kesinlikle silk almayin digerini arkadasim kullaniyor 2 kati ucretle almisti o memnun. 5. Derce de yapmama ragmrn aci bile hic hissedilmiyor. Kesinlikle parama yazik oldu.

X