Philips Lumea mı Rowenta mı? (IPL)

themerlovee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
48
6
48
Ankara
Kızlar ben bu iki markadan herhangi birinin IPL aletini almaya karar verdim ama sizce hangisi?
Ve sebepleri neler ?
Kullananlar ya da bilgisi olanlar acil yazabilir mi?
Rowentada Kampanya var kaçırmak istemiyorum eğer o güzelse....
Ben daha çok Philips Hakkı'nda yazılanları okudum neredeyse tüm mesajları okudum burada da.
Ama Rowenta konusunda pek bir şeye rastlamadım bu yüzden konuyu açtım zaten...
150 bin atış olsa da başlık değiştiğinden dolayı devamlı olarak kullanabileceğimi söyledi satış yapan kız. Ayrıca takip sistemi de var yani Nereye atış yapıp geçtiğinizi görebiliyorsunuz öyle söyledi.
50 tl ye 75.000 atışlık başlık aşabileceğimi söyledi.
Ama Lumea da böyle bir şans yok 250.000 atış var ve makina bu atışlar bitince çöp oluyor, dedi.
Sizin düşüncelerinizi tecrübelerinizi almak istiyorum.

Ben de philips lumea dan aldım. İlk uygulamayı bugün yaptım. Şimdiden iyi ya da değil diyemem ama ilk izlenim güzel. Rowenta hakkında bilgim yok. Philips daha iyidir diye aldım sonuçta philips yani. Ama rowentanın da başlık olayı iyiymiş.

Ben de lumea alacaktım ama satıcı rowenta önerdi.
Aldım bir kere kullandım ama sonuç ne olacak bilmiyorum. Umarım memnun kalırım

rowenta aldım geçen ay. haftada 1 olmak üzere şimdilik 2 seans yaptım. Yorum yapmak için henüz erken ama 2 haftada yüz tüylerimde çok fark gördüm.
ben sadece bıyık üstü ve altında kullanıyorum yüzde. haftada 1 almak zorunda kalırdım 2 hafta oldu hala çıkmadı.
bacakta ve genital bölgede henüz bir etki göremedim malesef.

Pardon, Rowenta'nın hangisi acaba?

ayyy çok pardon rowenta yazmışım cuma yanlışlıkla Braun yazacakken. Farkettiğiniz iyi oldu yanlış yönlendirmiş olmayayım. Braun 300.000 atım aldım 3 seans yaptım dün itibari ile.

Ben Philips aldım henüz bir seans yaptım. Yorum yapmak için erken bilemiyorum. Umarım işe yarar. Tüm bacak, bikini, koltuk altı yaptım sadece. Diğer yerlerde gerek yok.

Kızlar bende almayı düsünüyorum kullananlar öneriyo mu hangi markadan memnunsunuz yardımcı olur musunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…