Merhaba kizlar.Bende sizin gibi fazla tuylerden muzdaribim.Her yolu denedim evde yapilabilen.Agda,makine,tuy sarartici bilmem ne.Suan bi makinede aklim takili acaba alsam mi almasam mi diye.Bu makine guzellik salonlarinda kullanilan sistemle dosenmis bir lazer.2-3 seanstan sonra killar yok olmaya basliyor deniyor.Acaba guvenilirmi bilmiyorum sizinle paylasmak istedim.Sonucta lazere bikac seans gidip bir suru para veriliyor.Bunu birkere alacaksin istedigin kadar istedigin yere yapmakta ozgur oluyorsun.Aklim karisik.[/QUOTnekadar bu cihaz bilen varmıı
Merhaba kizlar.Bende sizin gibi fazla tuylerden muzdaribim.Her yolu denedim evde yapilabilen.Agda,makine,tuy sarartici bilmem ne.Suan bi makinede aklim takili acaba alsam mi almasam mi diye.Bu makine guzellik salonlarinda kullanilan sistemle dosenmis bir lazer.2-3 seanstan sonra killar yok olmaya basliyor deniyor.Acaba guvenilirmi bilmiyorum sizinle paylasmak istedim.Sonucta lazere bikac seans gidip bir suru para veriliyor.Bunu birkere alacaksin istedigin kadar istedigin yere yapmakta ozgur oluyorsun.Aklim karisik.[/QUOTnekadar bu cihaz bilen varmıı
400 euro fiyati hollanda da.
ingiltere'de 450 pound, oldukça pahalı ancak yorumlar hep pozitif, kullananlar memnun kalmışlar.. iki haftada bir uygulamak gerekiyormuş.. bacakta kullanmak için üşendirici olabilir vakit açısından ama benim de aklımda yok değil almak..:107:
benim var. Surekli kullandigin zaman tuysuz oluyorsun ama tuylerin azalmiyor.
Ilk aldigimde kullaniyordum ama artik kullanmiyorum.
Sarz etmen lazim surekli, fiste takiliyken kullanilmiyo.
Ama agrisi felan yok o yonden iyidi..
O kadar para veripde alinmasini tavsiye etmem sahsen..
Aycangulun verdigi tarihlerde epilotorle aldigim tuylerin bir kismi en azindan mazide kaldi galiba
Kullandigin surece temiz evet.
Ama kullanmayi birak yine eski haline donuyor yavas yavas..
Ben galiba anlatamadim.
Ben yeni ciktiginda almistim gecen sene 12ci ayda.
O zamanlar koltuk altimda hic cikmiyodu en duzenli orda uyguladigim icin
yazdan beri hic kullanmadim, eskisi gibi. belki yuzde 20lik eksilme anca vardir.
Canim sen Aycangulun verdigi tarihler icinde epilasyonunu yap,
zamanla gercekten buyuk bir azalma goreceksin.
Bu zaman sarfi icinde philips lumea ya verecegin para ile butun vucudunu komple lazer yaptirir,
tuylerii iyice zayiflatirsin..
yorumlari nerde okudun bana link verebilirmisin?cunku ben kullananida gormedim yorumlarida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?