Lazer Epilasyon Philips lumea kullananlar?

Jiletle aldığımızda da 1 gün önceden mi almak gerekiyor? Aynı anda olsa olur mu? Bi de sıklık olarak herkes 2 haftada bir kullanıyor sanırım. Daha farklı bir önerisi olan var mı?

Jiletle aldığımızda da 1 gün önceden mi almak gerekiyor? Aynı anda olsa olur mu? Bi de sıklık olarak herkes 2 haftada bir kullanıyor sanırım. Daha farklı bir önerisi olan var mı?
Aynı anda olsa da olur aslında, ben denedim ve dezavantaj ile karşılaşmadım. Başlardayım ben de, iki haftada bir yapıyorum fakat üçüncüden sonra biraz daha uzun ara vermeyi düşünüyorum ki zaten tahminimce gerek de kalmayacaktır iki hafta da bir yapmaya:))

Arkadaşlar ben de philips lumea aldım. Ama kullanmadan önce jilet yapıyoruz, daha sonra cihazı uyguluyoruz fakat benim tüylerim seanstan iki gün sonra tekrar uzuyor yani diğer seansa kadar o şekilde beklemem imkansız çıkan tüyleri yeniden jiletle almam gerekiyor. Diğer seansa kadar uzadıkça bir kaç kez almış oluyorum yani. O zaman makinenin bir faydasını görür müyüm sizce. Ne yapmalıyım ya çok üzgünüm. Cevap yazarsanız sevinirim.

Kılın kokunu ellemedigin surece hiç bişey olmaz canım bende tüy kisalticiyla alıyorum geri uzuyo zaten sıkıntı olmaz

Merhaba bende Lumea aldım ilk esnasında tüm alacagım bölgeleri jiletle aldım akabinde lazeri yaptım. Bacaklarım 4. Gün dökülenler oldu fakat benim kafama takılan şimdi tekrar bazı kıllar cıktı 2 hafta ara ile yapacagımkzı düşünürsek 14 güne kadar cıkanları hiç almıycakmıyız böle kıllımı gezeceğiz

Bende kullanıyorum almanı tavsiye etmem. Düzenli kullanımda bir azalma ve incelme görülüyor evet ama olmasa da olur derecesinde.

Bende kullanıyorum almanı tavsiye etmem. Düzenli kullanımda bir azalma ve incelme görülüyor evet ama olmasa da olur derecesinde.
Merhaba tekrar. 2. Senasımo yaptım gecen cok yerimde dökülme azalma oldu ama bıyık ve cenemde 3.4 kıl var gitmedi acaba diğer senaslarda gider mi yoksa hiç giymez mi ya bide siyah sert kıl aslında ve onlar için aldım aslında bide bikini bölgesi için almıştım cihazı. Allahtan bikini de ilk seansta bile döküldü ama bıyık cenemde 3.4 kıl vardı gene duruyor

Ben çok memnunum 2 senedir var fakat düzensiz kullandım. 3ay,başlarda 2haftada bir olmak üzere kullandım hamile kaldım bıraktım. 4ay tek tük çıktı tüyler. Doğum yaptım baya boşladım hala eskisi gibi sık kıllanma yok. Bıyık ve karın bölgemde baya baya etki etti. Şimdi yeniden başladım. Zamanla hepsi dökülecek atış yaptığından emin ol her bölgeye, ve düzenli kullanmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…