philips lumea 2007 kullanıyorum, 2 haftada 1 yapılabilir, ağdadan sonra yapıldığında etkisi daha hızlı görülüyor. İlk kullanımda azalmaları fark edebiliyorsunuz, kısa bir sürede mucizevi sonuç vermiyor, Azalma ve geç çıkma oluyor ama kısa sürede tamamen bitme yok. Benim 4. kullanışım (acelem olmadığı için çok sık yapmadım) şuan % 30'u çıkmıyor, çıkanlarda eskisi gibi siyah sert değil. İnternet fiyatları da, mağazalara göre daha uygun ben 950 ye almıştım.Bende almayı düşünüyorum ama bide kullanan arkadaşlar hangi modeli kullandıklarını da yazabilir piyasada birden fazla model var kafan karıştı
Merhabalar kullanmadan önce tüyleri nasıl alıyorsunuz agdayı ipi kesinlikle onermiyolar ama o sekilde yazmışsınız. Bir de kac gun onceden tüyleri almak gerekiyor. Ben bir gun once alıyorum jiletle ertesi gün lazer yapıyorum 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum kılavuzunda bu sekilde yazıyor ama daha etkili nasıl kullanabilirim bilemedim 1 senedir var cihaz bende fakat duzgunce kullanamadimphilips lumea 2007 kullanıyorum, 2 haftada 1 yapılabilir, ağdadan sonra yapıldığında etkisi daha hızlı görülüyor. İlk kullanımda azalmaları fark edebiliyorsunuz, kısa bir sürede mucizevi sonuç vermiyor, Azalma ve geç çıkma oluyor ama kısa sürede tamamen bitme yok. Benim 4. kullanışım (acelem olmadığı için çok sık yapmadım) şuan % 30'u çıkmıyor, çıkanlarda eskisi gibi siyah sert değil. İnternet fiyatları da, mağazalara göre daha uygun ben 950 ye almıştım.
Merhaba, jilete allerjim var benim, hem bu yüzden hemde kılavuzda Ağdayı önerdiği için Ağdayla alıp ertesi gün lazer yapıyorum (Ağda kalıntısı kaldıysa diye). Kökten alındığı zaman kıl kökünü daha iyi gördüğü için daha çabuk etki ediyor. Epilasyonu dışarda yaptırdığınız zaman sizin söylediğiniz şekilde alıyorlar.Merhabalar kullanmadan önce tüyleri nasıl alıyorsunuz agdayı ipi kesinlikle onermiyolar ama o sekilde yazmışsınız. Bir de kac gun onceden tüyleri almak gerekiyor. Ben bir gun once alıyorum jiletle ertesi gün lazer yapıyorum 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum kılavuzunda bu sekilde yazıyor ama daha etkili nasıl kullanabilirim bilemedim 1 senedir var cihaz bende fakat duzgunce kullanamadim
Merhabalar kullanmadan önce tüyleri nasıl alıyorsunuz agdayı ipi kesinlikle onermiyolar ama o sekilde yazmışsınız. Bir de kac gun onceden tüyleri almak gerekiyor. Ben bir gun once alıyorum jiletle ertesi gün lazer yapıyorum 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum kılavuzunda bu sekilde yazıyor ama daha etkili nasıl kullanabilirim bilemedim 1 senedir var cihaz bende fakat duzgunce kullanamadim
Bende ki cihaz remington bunu da okuyayim bilgi olur :)
Lumea almadigima bin pişmanım şuan. Benim de jilete alerjim var hemen kirmizi kirmizi kabariyorum ama agdayla almayin yaziyor benimkinde deMerhaba, jilete allerjim var benim, hem bu yüzden hemde kılavuzda Ağdayı önerdiği için Ağdayla alıp ertesi gün lazer yapıyorum (Ağda kalıntısı kaldıysa diye). Kökten alındığı zaman kıl kökünü daha iyi gördüğü için daha çabuk etki ediyor. Epilasyonu dışarda yaptırdığınız zaman sizin söylediğiniz şekilde alıyorlar.
Kötü olmuş ya, alerjiye rağmen mecbur kalmak iyi olmamış.Lumea almadigima bin pişmanım şuan. Benim de jilete alerjim var hemen kirmizi kirmizi kabariyorum ama agdayla almayin yaziyor benimkinde desirf bu yuzden bile lumea alinirmis..
Lazer sonrasi 24 saat dus krem losyon yasak oncesi zaten kullanamiyoruzKötü olmuş ya, alerjiye rağmen mecbur kalmak iyi olmamış.KarKralicesi ninde jilete alerjisi var aldıktan sonra krem sürüyormuş rahatlıyorum diyordu, siz de onu deneyebilirsiniz lazer atışından sonra sürersiniz kremi.
Rica ederimLazer sonrasi 24 saat dus krem losyon yasak oncesi zaten kullanamiyoruzbir de jiletledikten sonra kremleyince feci yanma oluyo lumea alasim var . Cok tesekkur ederim onlerilerniz için
Vaselinin krem gibi olanını sürüyorum ben kaşındıkca. cok iyi geliyor.Lazer sonrasi 24 saat dus krem losyon yasak oncesi zaten kullanamiyoruzbir de jiletledikten sonra kremleyince feci yanma oluyo lumea alasim var . Cok tesekkur ederim onlerilerniz için
Bende de var bi krem cok iyi geliyor ama krem kullanmayi aliskanlik haline getirmem gerekiyor :) cok tesekkur ederim oneriler icinVaselinin krem gibi olanını sürüyorum ben kaşındıkca. cok iyi geliyor.
zaten ilk zamanalr cok kaşınıyo sonraları kaşınmamaya başlıo. cünkü kıllarda az cıkmaya başlıyor.
BAtıklarda çok verimli olduğu söylenemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?