Philips lumea kullanan var mi

Oo çok iyi böyle bir etkisi bile işe yarar jillet ve ağda kulkanmaktan iyidir Okuduğum yorumlara göre zamanla 6 aya kadar cıkmayı uzattığını okudum.
Ay inşallah öyle olur ya hayali bile güzel şöyle bi 3-6 ay çıkmazsalar pürüzsüz olsa ne güzel olur bugün 2. Uygulamamı yaptım. 4. Uygulamadan sonra 6 haftada bire çıkıyor seanslar heyecanla bir an önce 4. Uygulamaya gelmek istiyorum elim alıştı bu sefer daha kolay yaptım hiç bölümlere ayırmadan

Tüy tipiniz ve cilt renginiz nasıl
Benim cilt rengim açık yani şöyle ki normalde esmer biriyim ama kapalı olduğum için galiba güneş görmediği için tenim baya açık. Uygulamaya baktın mı bilmiyorum oradaki en açıktan koyuya doğru olandan baştan 3.sü tam olarak. Tüy rengim de siyah. Yani makinanın yarar görecekler listesinde başlardayımdır

Bende almak istiyorum ya yorumları takip ediyim bakalım şimdilik
Et canım seanslara devam ettikçe unutmazsam yazacağım zaten,olmadı sen sor hatırlat not tutuyorum her seansta ilk 4 uygulama 2 ayda bitiyor zaten benim 4. Seans 3 aralıkta uygulanacak. Sonraki 14 ocakta yani 6 hafta sonra. Yani Aralık ayı içinde verimli olup olmadığı ortaya çıkar sende ona göre alırsın belki

Ay inşallah memnun kalırsın sorarım ben sende aklına geldikçe yaz

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum bizi unutma mulaka yaz

Kızlar hangi lumiayı alacağıma karar veremedim? Siz ne dersiniz?

Kızlar hangi lumiayı alacağıma karar veremedim? Siz ne dersiniz?
Bendeki advanced 921 modeli. 2300 küsüre almıştım şuan kasım indirimlerinde daha da düşmüş normalde 2500-2700 gibi satılıyor. Bu aletlere daha da fazla para verilmez zaten bitirmiyor hepsi de aynı işi yapıyor

peki illa jiletle mi almamız gerekiyor, ben epilatör kullanıyorum bacakları için diğer yerler içinde weet tüy dökücü onlarda da kök kalıyor ya da 2 güne çıkıyor o zaman yapsam olur mu acaba

peki illa jiletle mi almamız gerekiyor, ben epilatör kullanıyorum bacakları için diğer yerler içinde weet tüy dökücü onlarda da kök kalıyor ya da 2 güne çıkıyor o zaman yapsam olur mu acaba
Hayır illa jilet gerekmiyor, kendi kılavuzunda istediğiniz yöntemle alın diyor ama tüy dökücü kullanma bildiğim kadarıyla içinde kimyasal madde var onların lazerle etkileşime girer ve cildine zarar verebilir

Merhaba arkadaşlar Uzun süre oldu yazamadım Ben 2 seansı doğru zamanda uygulama 3. Biraz geciktirdim 1-2 hafta kadar ama sonuç gayet iyi. Koltuk altımda %50 bacaklarımda %80 azalma oldu zaten geç çıkıyor artık. Bu hafta 4 seansım var açıkçası yüzüme bir kere kullandım biraz kızardığı için Sadece çene ve bıyıklarıma kullanmaya devam ettim ilk iki seans pek bir etkisini görmedim 3 seanstan sonra bıyıklarım dava çenemde azalma oldu Şu an gayet memnunum yani yok denecek kadar az bacaklarım hani yaz olsa kalanları alayım desem 5 dakikayı geçmez Bu arada geciktirmenin sebebi 3 seansı adet oldum ağrılarım çok oluyor bu dönemde. bir de adet zamanda kullanıp kullanılmadığını bilemedim O yüzden gecikti çok büyük bir sorun yok. Zaten geç çıkmaya başladılar çıkanlar uzamadı bile

Bu arada henüz genital bölge ve kullarımı varsa madım diğerlerinin uygulama zaman aralığı arttığında başlamayı düşünüyorum

Ben de gözlemlerimi söyleyeyim o zaman fikir olur arkadaşlara
Benim bugün 4. Seansım var az sonra yapacağım genitale de yapıyorum ben ama ona sonra başladım 1 seans geriden geliyor. Seans vakitlerini hiç kaçırmadım günü gününe yaptım diyebilirim. Koltuk altımda ve kolda yüzde 10-20 bacakta da en fazla yüzde 25-30 kadarı çıkıyor. Bu seanstan sonra onlar da çıkmaz artık inşallah. Çünkü bundan sonra artık rötuşlara geçeceğim. Genitalde ise hiç etki alamadım o konu beni çok endişelendiriyor. Sanki hiç erki etmeyecek gibi.. Ama diğer tüm bölgelerimden memnunum. Belki genitalde de ilerleyen seanslarda etki görürüm geç oluyor etkisi 8 den sonra anca bitiyor yazmışlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…