- 15 Eylül 2020
- 65
- 81
- 3
- 40
- Konu Sahibi Emirasaf21
-
Zaten tüyleri tamamen kuruttuğunu söylemiyor klavuzunda uyuttuğunu söylüyor. Hamileyken kullanılmaz yan etkileri bilinmiyor. Benim bunu almaktaki amacım daha geç çıkmasını sağlamak. 4 uygulamadan sonra ayda bir rütuş yapılıyormuş. Ağda ile artık oğraşmak istemiyorum açıkçası.Hamileyken bu cihazlar kullanılamıyor. Hamile olunca o kadar süre kullanmayınca tüyler geri gelmez mi
Sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirimZaten tüyleri tamamen kuruttuğunu söylemiyor klavuzunda uyuttuğunu söylüyor. Hamileyken kullanılmaz yan etkileri bilinmiyor. Benim bunu almaktaki amacım daha geç çıkmasını sağlamak. 4 uygulamadan sonra ayda bir rütuş yapılıyormuş. Ağda ile artık oğraşmak istemiyorum açıkçası.
950 var bende 2 senedir kullanıyorum. Cok memnunumMerhaba hanımlar Philips lumea alan memnun kalanlar var mı aranızda almayı düşünüyorum ama cesaret edemedim
Ayda bir mi kullanıyorsunuz yoksa kullanma aralıklarınız arttı mı950 var bende 2 senedir kullanıyorum. Cok memnunum
Ben 950 yi kullanıyorum .kablosuz da atış süresi daha uzun...Kablolu olması sorun yaratıyormu benim simdi bir miktar param var biraz da üstüne ekleme yapacagım almışken son cıkan mı olmalı karar veremedimbenim baktıkları lumea prestige 950 veya 953
2-3 ayda bir kullaniyorum.Ayda bir mi kullanıyorsunuz yoksa kullanma aralıklarınız arttı mı
Yüz bölgesi için nasıl memnunmusnzBen 2 sene oldu alalı ama basta düzenli kullanmadim. Son 6 aydır düzenli kullaniyorum, ve çok memnunum. Hem gözle görülür şekilde azalma, hem de bazı bölgelerde tamamen yok oldu tüyler diyebilirim.
Almadan önce yorumları okumuştum, kimi çok memnunken kimi olumsuz yorum yapmıştı. Olumsuz olanlar genelde düzensiz kullanımdan kaynaklanıyor.
Yüzümde kullanmadımg. Genelde yüzdeki kıllar çok ince olduğu için, pek etkili olmadığını duydum bir çok kişiden.Yüz bölgesi için nasıl memnunmusnz
Bende genital alt kısmını merak ediyorum kullnılmasında bir sakınca var mı?Philips lumea bri921modelini aldım
Bugün ilk uygulamamı bacak,kol, koltuk altımda yaptım. Bacakta 5, kolda 3, koltuk altında 4 ile uygulayabildim. En çok kolda acı hissettim nedensebu arada acı dediğim saniyelik bir ısı hissi hemen geçiyor,gözünüz korkmasın.
Bir sonraki uygulamayı heyecanla bekliyorum 2 hafta sonrayı verdi uygulama bakalım durum nasıl olacak
Genital bölgede kullanmadım henüz biraz çekiniyorum. Alt kısımları özellikle. Yapan var mı nasıl hallettiniz hangi kısımları yaptınız? Her yerine yapabileceğimi düşünmüyorum
Bir de bacağı yaparken biraz zorlandım hangi kısıma atıp atmadığımı bilemedim. Sizin kullandığınız bir yöntem var mı?
Hayır yokmuş yazıyor kullanıldığını. Çok ince yerlere girmeyeceksin ama tabiBende genital alt kısmını merak ediyorum kullnılmasında bir sakınca var mı?
Yaa ben alt kısmı popoya yakın lazere gidiyordum ama kaldıHayır yokmuş yazıyor kullanıldığını. Çok ince yerlere girmeyeceksin ama tabi
O kadarını bilmiyorum canım ya ben riske girmem şahsenYaa ben alt kısmı popoya yakın lazere gidiyordum ama kaldıoralara kullansam olmaz mı?
Çok kalın tüyleri görmediği söyleniyorZaten tüyleri tamamen kuruttuğunu söylemiyor klavuzunda uyuttuğunu söylüyor. Hamileyken kullanılmaz yan etkileri bilinmiyor. Benim bunu almaktaki amacım daha geç çıkmasını sağlamak. 4 uygulamadan sonra ayda bir rütuş yapılıyormuş. Ağda ile artık oğraşmak istemiyorum açıkçası.
Ya ben sırf yüz ve genital icin almak istiyorum o zaman biraz daha araştırma yapacağım tüm bacagımda toplasam 15 tüyüm kaldı kolumda aynı sekilde kolaltı bir tık fazla ama genital %45 duruyor yüzümede başlamak istiyordumO kadarını bilmiyorum canım ya ben riske girmem şahsen
Ben bugün denedim genitalde. Yapamam dediğim yerlere de yaptım yani ince bölgelere girmeden yapmaya çalıştım bakalım nolacak. Bu arada 3. Derecede yaptım sıfır acı. MikemmelYa ben sırf yüz ve genital icin almak istiyorum o zaman biraz daha araştırma yapacağım tüm bacagımda toplasam 15 tüyüm kaldı kolumda aynı sekilde kolaltı bir tık fazla ama genital %45 duruyor yüzümede başlamak istiyordum
Deyimlerini bekliyorum mutlaka yaz canımBen bugün denedim genitalde. Yapamam dediğim yerlere de yaptım yani ince bölgelere girmeden yapmaya çalıştım bakalım nolacak. Bu arada 3. Derecede yaptım sıfır acı. Mikemmel
Yarın 2. Seansı yapacağım diğer bölgelere canım. 1. Seansın tüy dökme gibi bir etkisini görmedim ama uzaması hızını oldukça kesti. Malum jiletle alınan yerler birkaç güne hemen fırça gibi olur uzar bunda öyle olmadı, ilk seans için sevdim etkisiniDeyimlerini bekliyorum mutlaka yaz canım
Oo çok iyi böyle bir etkisi bile işe yarar jillet ve ağda kulkanmaktan iyidirYarın 2. Seansı yapacağım diğer bölgelere canım. 1. Seansın tüy dökme gibi bir etkisini görmedim ama uzaması hızını oldukça kesti. Malum jiletle alınan yerler birkaç güne hemen fırça gibi olur uzar bunda öyle olmadı, ilk seans için sevdim etkisiniSanki 2. Seanstan sonra daha da bariz etki görecek gibiyim. Üst bacakta hiç çıkmadı bu arada 2 haftadır
Tüy tipiniz ve cilt renginiz nasılYarın 2. Seansı yapacağım diğer bölgelere canım. 1. Seansın tüy dökme gibi bir etkisini görmedim ama uzaması hızını oldukça kesti. Malum jiletle alınan yerler birkaç güne hemen fırça gibi olur uzar bunda öyle olmadı, ilk seans için sevdim etkisiniSanki 2. Seanstan sonra daha da bariz etki görecek gibiyim. Üst bacakta hiç çıkmadı bu arada 2 haftadır
Bende almak istiyorum ya yorumları takip ediyim bakalım şimdilikBen bugün denedim genitalde. Yapamam dediğim yerlere de yaptım yani ince bölgelere girmeden yapmaya çalıştım bakalım nolacak. Bu arada 3. Derecede yaptım sıfır acı. Mikemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?